23.08.2006

Tarkoitus oli treenata vain Nessua, Pirren harjoittelua ajattelin jatkaa vasta huomenna. Katsos kun vasta hokasin, että vaikka Pirre lepäilee muutaman päivän kisojen jälkeen niin se ei tarkoita sitä että Nessun tarttis lepäillä!

Nessun kanssa harjoiteltiin patukalla (semmoinen pehmeä mokkarulla jossa kahvat päissä) leikittämällä tokottamista. God damn! Pikkupiru meni ihan hurjaksi ja tuntui jaksavan tehdä töitä patukalle loputtomiin! Kävi kuumana, sivulle tulossa repi mun paidan kun hyppäsi olkapäällä olevaa patukkaa kohti.

Joo, otin perusasentoja. Meni huonoksi kun kielsin siitä hypystä mua vasten (jonka olen opettanut molemmille nakeille) ja samalla käsi osui Nebun kuonoon. Sitten lakkasi tulemasta sivulle muuten kuin "suoraan liikkeestä" eli kävelystä. Sain lopuksi kuitenkin tulemaan kun houkutin patukalla, mut sit alkoi taas hyppiä, joskin vähän varovaisemmin.

Seuraamiset meni tosi jees! Vasemmalle käännyttäessä tarjosi pysähtymistä eli istumista ja jäi jälkeen. Mutta lopetettiin pariin onnistumiseen jossa käännöksessä otin patukkaa paremmin hollille, käytin sitä vähän houkuttimena ja annoin sen heti käännöksen loppuessa/jälkeen.

Niin ja koitettiin me semmoistakin, että laitoin patukan metrin päähän, pyysin Nessua seuraamaan 2 askelta/tulemaan perusasentoon ja sanoin "ole hyvä" ja osoitin patukkaa. Pari kertaa etsi maasta namia mutta vikalla kerralla haki patukan ja toi sen mulle riepoteltavaksi. Päädyin tähän ihan siksi, että sitten joskus kisoissa ;) ei voi kulkea patukka olkapäällä ja on ihan hyvä alusta asti opetella kaukaa palkkaamista.

Otin sitten Pirrenkin, kun se oli niin kovasti tulossa harjoittelemaan. Muistaakseni aiemmin kirjoitin, että nyt työstetään seuraamisen oikeaa paikkaa. Toivottavasti näin suunnittelin sillä sitä nyt tehtiin.

Laitoin yhden namin purkin kannelle ja pyysin seuraamaan (ei perusasennon kautta). Heti kun paikka oli hyvä (nimenomaan niin että ei edistänyt, sivusuuntaa en nyt oikein osannut arvioida), naks ja "ole hyvä". Toistettiin tätä ehkä 10 kertaa. Toistaiseksi edistymistä ei tapahtunut eli Pirre ei hakeutunut oikeaan paikkaan yhtään nopeammin. Huomenna uusiksi, voisin vaikka kysyä Sarilta kuinka pian pitäisi älytä hakeutumaan oikeaan kohtaan.