12.8.

Himatreeniä.

Lautaselle pari naudanmahapullaa ja/tai kuivattuja kanapaloja. Sitten pelkkää liikkeestä maahanmenoa. Ekat n. 3 krt Pirre jäi seisomaan ja meni alas vasta toisella käskyllä. Tästä suullinen kehu ja samantien liike uudestaan. Sitten kun meni ekalla käskyllä alas "HYVÄ! Potti!". Annoin tarkoituksella käskyn aika painokkaasti noiden seisomissattumusten jälkeen että saan Pirren edes kertaalleen ekalla alas.

Muutaman kerran "HYVÄ, POTTI!" samantien kun meni alas, viimeinen harjoitus niin että tein kokonaisena liikkeenä. Maahanmeno jäi tällä harjoituskerralla hitaammaksi kuin mitä se on ollut, täytyy tarkkailla. Kokonaismäärä maahanmenoja max. 10.

Otin Nessulla mahapullalautasella -harjoituksena perusasennon ja seuraamista aavistuksen enemmän kuin aiemmin. Vapautus kun on suht hyvällä paikalla ja kontaktissa. Toistoja n. 3.

Lissun kanssa todellinen läpimurto. Sama 1 mahapullalautasella -harjoitus kuin Nessulla ja nyt Lissu tuli ekalla suoraan nättiin perusasentoon! Eli aiemmin liksa on ollut liian kiihdyttävä, nyt saatiin edes vähän oikean liikkeen tapaisia suorituksia. Otinkohan 3 toistoa tms.