4.9.2006

Tiinan kanssa treenaamassa Ogelissa lumenkaatopaikalla. Tuon lumi-etuliitteen voisi jättää pois, ennemmin kyseessä oli kaatopaikka.

Treeni meni huonosti. Ei mitenkään hyvät fiilarit lauantain kisaa ajatellen. Koirat joutuivat odottamaan autossa aluksi kun tehtiin Onnille ruutua ja tunnaria ja juoruiltiin. Otin Pirren autosta ja jätin namit autoon josko ei kuumuisi niin. Mutta ei Pirre ollut alkuunkaan kuulolla... Sille ei tosiaan sovi tuo suoraan autosta systeemi, sen pitää saada vähän tutustua ja tottua paikkaan ensin.

Tarkoitus oli tehdä seuraamisia ja pohtia liikkeestä seiso/maahan -problematiikkaa (otin 3.9. kotona nopeasti liikkeestä seiso/maahan ja Pirre meni koko ajan maahan...). Seuraaminen oli tosi huonoa, hiphei. Välillä juoruiltiin ja Pirre sai vähän hengailla/katsella ympärilleen ja sen jälkeen seuraaminen oli parempaa. Ei hyvää vieläkään mutta parempaa. Lisäksi kokeilin kävelyn hidastamista ja sen seurauksena Pirre kyllä skarppasi ihan urakalla. Tein lopuksi seuraamista niin, että jätin namin lautaselle ja sitten näytti meidän tavalliselle seuraamiselle. Päästiin namille aina kun oli hyvä paikka. Sitten yksi luoksetulo älyttömän pitkällä matkalla. Lopuksi liikkeestä seiso ja potille. Annoin käsiavun ja tehtiinköhän me liike kolmeen neljään kertaan ennen kuin Pirre lopetti väistämisen kun tulin viereen. Sitten potille. Täytyy nyt koettaa häivyttää tuo käsi... Niin joo, kaikkea tuota ei tehty yhtä soittoa vaan välillä puuhasin Nessun kanssa.

Nessun kanssa lelutaistelulla perusasentoa ja seuraamista. Pieni paikallaolon alku. Tiinan poikaystävä Marko tuli paikalle ja Nessu meni iloisesti alistuen tervehtimään. Marko katsoi Nessua ja vähän vissiin kumartui ja sitten se haukkuminen ja epäluuloisuus taas alkoi. Voi perse.