14.9.2006

Tiinan kanssa Viikissä parkkipaikalla.

Otettiin luoksetulon loppuasentoja eli luoksetuloja tyyliin metrin matkalta. Eilisissä kotitreeneissä tuntui siltä, että Pirre ei istu kunnolla. Nyt sain Tiinasta apua ja hän sanoi heti, että seiso itse suorana ja ota nami käteen ja auta Pirre sillä istumaan. Sujui sangen hyvin.

Sitten tehtiin seisomista niin, että hiippailin sinne sun tänne ja jätin Pirren seisomaan. Jos en liikkunut vaan tavallaan harjoittelin aikaa ja aloin jutella Tiinan kanssa, Pirre meni helposti maahan. Toistaiseksi paluut Pirren viereen on onnistuneet hyvin, ei väistämistä. Tein taas sitä, että kävin seisomassa vierellä, kehuin äänellä ja annoin namin ja jätin Pirren edelleen seisomaan paikoilleen ja lähdin itse kauemmaksi. Muistaakseni meni hyvin. Pirre liikkui paikoiltaan, jos haahuilin sen taakse ja kehuin äänellä, Tiina huomasi tämän ja sanoi, että kehun samalla äänensävyllä kun esim. annan sivu -komennon. Varmasti totta, hyvä huomio! Ja pitäähän mun häivyttää tuo jatkuva puhuminen, muuten käy kisoissa niin että Pirre hämmentyy entistä enemmän kun sitä pöpinää ei tule.

Nessun kanssa ihan fiasko. Annoin sen "voltata" vähän ennen kuin pyysin perusasentoja tai eilen kotona hyvin menneitä paikallaolon alkeita. Nessu ei ollut oikein ollenkaan kuulolla ja harjoitukset sujui tosi huonosti! Tuli fiilis, että arkuus valtaa alaa. Ja tuo ketutti erityisesti, sillä paikkahan oli tuttu ja Tiinakin on tuttu niin miksi ihmeessä...

Tiina oli sitä mieltä, että harjoittelen sitä paikallaoloa epäloogisesti. Nessu saa nousta ylös palkan jälkeen ja en voi siten välillä käydä palkkaamassa hyvästä suorituksesta ja jättää Nessua edelleen makaamaan. En meinannut ymmärtää pointtia (tajusinkohan vieläkään...) kun olen tehnyt paikallaoloa naksulla ja siinähän liike loppuu palkkaan. Ja välillä kehun äänellä. Pitää nyt oikein miettiä miten haluan alkaa harjoitella tätä.