17.9.2006

Otin sitten vielä molemmilla nakeilla "kotitreenin", vaikka Nessu olikin jo päivällä Ullan kurssilla.

Olin ensin Pirren kanssa. Tein kaikki alokasluokan liikkeet, en nyt oikeilla matkoilla tai ajoilla, mutta tein kuitenkin kaikki kokonaisina liikkeinä. Ja palkkasin ihan tavallisesti liikkeen jälkeen namilla. En tehnyt liikkeitä ihan virallisessa järjestyksessä kun pelkäsin että meneekö seisominen ja makaaminen sekaisin.

Mikään ei mennyt sekaisin minkään kanssa, meni ihan sairaan hyvin! Hypyn otin kaksi kertaa kun ekalla kerralla tuli seisomaan niin sivuun ja ohi esteen likemmäksi mua etten kelpuuttanut. Seuraaminen ei ollut kaksista, mutta tein sitä niin että tein paljon täyskäännöksiä vähän kumartuneena nami kädessä jonka Pirre sai käännöksessä. Eli ajatus saada siitä täyskäännöksestäkin tiiviimpi. Niin ja seisomisliikkeissä kun palasin Pirren luo niin se seisoi kuin tatti, ei steppaamista ei mitään! Jiihaa! Lopetin seuraamisesta seisomiseen ja annoin ihan kasan nameja kun Piipana oli niin magee!

Nessunkin kanssa meni hommat hyvin. Totesin, että en käy välillä palkkaamassa kun olen kerran naksun myötä toisella tapaa aloittanut (eli naksu+palkka lopettaa liikkeen). Kehuin kyllä paikallaolon aikana äänellä. Ja nyt se makoilu sujui hyvin! Pari kertaa nousi joo seisomaan, mutta niissä olin ahne ja lisäsin liikaa matkaa tms. Muuten meni kyllä hyvin, sain lisättyä matkaa ja pääsin kävelemään ihan normaalisti pari askelta poispäin eikä mitään ihme hiippailua tai vilkuilua. Jepujee!