26.9.2006

Viilarintien kentällä Tiinan kanssa.

Otin Nessun heti paikallepäästyä autosta. Kentällä oli vielä paljon ohjatun ryhmän jengiä joten tovi meni odotellessa. Nessu oli välillä ok, välillä haukkui.

Nessun kanssa tein enimmäkseen sitä paikallaoloa. Pari kertaa rikkoi häiriön vuoksi, muuten oli tosi hyvä ja pääsin kauemmaksi kuin aiemmin ja toisaalta myös pidin Nebua kauemmin maassa. Häiriötä oli koko ajan ihan kivasti kun kentällä tosiaan oli muutakin jengiä. Tein vähän seuraamistakin, mutta muuten ei kyllä tehty mitään tähdellistä. Jäi hyvä fiilis.

Pirren kanssa tein sitä seuraamista vasemmalle kääntyen, remmissä ja ilman. Tappavan tylsä harjoitus mulle ja näin kahden kerran jälkeen en huomaa seuraamisessa mitään eroa. Niitä hassuja pomppuja riittää joka käännökseen... Huomasin muuten käveleväni seuraamisessa paljon lujempaa kuin yleensä. Pitää tarkkailla.

Tahkottiin sitä hyppyä samalla menetelmällä kuin edelliskerrallakin eli vein namit alustalle esteen taakse ja lähetin Pirren pelkkään hyppyyn. Viilarintien hyppyeste on tosi suuri ja tein tätä ihan kunnon etäisyydellä esteestä. Ei se Pirre mitenkään automaattisesti lähde ekasta käskystä, ei todellakaan... Nyt jätin käsiavun tietoisesti antamatta ja otin Pirren uudestaan alkuasetelmaan jos se jäi mun ja esteen väliin pyytämään "apua" että mitä pitikään tehdä. Sain pari tosi hyvää onnistumista ja tein hommaa myös toiseen suuntaan. Aloin kehua myös jo pelkästä lähtemisestä eikä pelkästä esteen ylittämisestä. Annoin siis koko ajan käskyn lisäksi suullista kehua.

Tehtiin myös pieni paikallaoloharjoitus. Meni vasta tokalla maahan. Otin tooooosi pitkän matkan, mutta en ollut kaukana kovin kauaa. Tulin lähemmäksi ja pysähdyin vähäksi aikaa pari kertaa. Kävelin kunnolla Pirren taakse ja palasin viereen. Seisoin siinä hetken ennen kuin palkkasin makuuasentoon. Pidin Pirren palkan jälkeen ääni- ja kroppa-avulla maassa ja otin sitten vielä maasta istumaan nousun.

Kokeilin seisomistakin niin että palatessa kävelin kunnolla Pirren taakse. Seisominen ei sujunut maailman parhaiten, uskon että Pirre jäi aika hyvin seisomaan, mutta steppailu oli eilistä pahempaa. Luulen, että johtui häiriöstä. En muista tehtiinkö me vielä jotain, olisinkohan ottanut luoksetulon lyhyellä matkalla niin, että en heti kumarru katsomaan että istuiko se vaan patsastelin sekunnin pari ensin. Potin annoin ilman "tehtävää" kun Pirre kuumuu siitä niin paljon, palattiin vain autolle missä Pirre sai ruuan.

Otin Nessun vielä uudestaan kentälle ja potin mukaan. Tein luoksetuloharjoituksen eli jätin Nessun istumaan. Nebu nousi, palautin sen takaisin istumaan. Kävelin ihan reippaasti poispäin Nessusta, varmaan 8-10 askelta. Pysähdyin ja odotin pari sek. ennen kuin annoin sivu-käskyn. Nessu tuli reippaasti, mutta perusasento oli huono. Ei niin väliä, se ei ollut harjoituksen pointti. Annoin safkan siihen sivulle.