30.09.2006

Tiina tulikin meille treenaamaan. Kivaa! Ensin juotiin kahvia ja katottiin telkkaa kun satoikin ja kaikkea... Mut sitten otettiin meitä niskasta kiinni ja mentiin tuohon kentälle. Tiina pyysi mukaan Tapolan/Pirttirannan suunnalla asuvan pokkerikaverinsa Jonnan ja sekin oli kivaa. Nessu ei nimittäin vierastanut Jonnaa pätkääkään! Ja kun Jonna treenasi Oilin kanssa niin se oli tosi hyvää häiriötreeniä.

Mutta itse treenaamiseen. Ekaksi Tiina teki Nessulle luoksepäästävyydet. Niissä ei ongelmia, mutta Tiinahan onkin jo kaveri :). Sitten tein niitä paikallaoloalkeita ja seuraamista. Mun mielestä meni tosi hyvin! Ekan paikallaolon Nessu rikkoi ja taisi nousta toisenkin kerran jossain vaiheessa, mutta teki myös hyvää työtä. Esim. Jonna ja Oili treenasi (tosin aika kaukana, mutta Nessu selvästi seurasi niiden puuhia) ja silti Nessun kanssa tehtiin paikallaolo 10 askeleen päässä ja 30:een laskien. Aluksi Nessu siis haukkui Oilille ja muutenkin aina sopivien tilaisuuksien tullen. Seuraaminen oli tosi nättiä, niin kuin se on ollutkin. Pelottaa, että pilaan...!

Pirren treeniin en ole yhtä tyytyväinen... Aluksi luoksetulo, ei ihan kisaetäisyydeltä mutta kunnon matkan päästä kuitenkin. Sitten sitä seuraamista vasemmalle kääntyen. Kauheeta pomppimista, vain ehkä 15% hyviä käännöksiä (=ei edistänyt liikaa, sivusuunnassa paketti kyllä alkoi hajota). Sitten hyppyä Tiinan esteellä. Unohdin lautasen enkä aluksi laittanut namia esteen taakse. Ei meinannut onnata. Tiina tuli houkuttelemaan ja lopuksi laitoin namin maahan (ihan kuin koira tarttis sen alustan...). Lopetin treenin kun tuli hyvä nopsa lähtö ekasta käskystä.

Tein pari kertaa "ruudun" Pirren kanssa. Kiersi pari kertaa taakse tai törppöjen välistä, meni myös suoraan. En antanut kädellä merkkiä. Tein jonkinlaisen paikallaolonkin, kävelin Pirren taakse niin kuin avon liikkeestä maahanmenossa mutta toisaalta en ollut kovin kaukana Pirrestä. Liikkeestä maahanmenossa Pirre jäi ekalla seisomaan, tokalla meni hitaasti alas kun varmistelin parin askeleen päästä. Liikkeestä seiso meni hyvin, siinäkin menin taakse avon tyyliin ja palkkasin seisomiseen, en ottanut perusasentoa.

Siinä ne taisi tullakin. Nyt luulisi muistavan kaikki tekemiset kun treenistä on tunti...