10.10.2006

Nessun kanssa ATD:n toko1:ssä taas. Meni hyvin. Paitsi että kun Wille tuli paikalle niin Nebu sähköistyi ja jännittyi heti, haukkuikin. Sain siihen kyllä "yhteyden" koko ajan, mutta päivänselvä reaktio enivei. Tällä kertaa tehtiinkin sitten luoksepäästävyysharjoitteet ja Wille sai aikamoiset haukut ja selkeästi pelokasta lähestymistä. Nessu uskaltautui kuitenkin hakemaan nameja Willeltä. Willen mielestä käytös oli hyvin pentumaista eikä mitenkään hälyttävää. Joopajoo... Janinakin testasi Nessun luoksepäästävyyttä, selvästi pelokas mutta ei niin voimakas reaktio kuin Willelle. Noh, Janina onkin "melkein tuttu" kun tää oli jo toka kerta kurssia ja sunnuntainakin nähtiin agitreeneissä kun Sari on vuokrannut hallin puolikkaan Janinalle.

Pirren kanssa kaikki alon liikkeet läpi ilman että mulla oli namit mukana. Pirre kyllä varmaan hiffasi, että murkinaa on kangaskassissa kuistilla, mutta pottia tms. muutakaan en jättänyt näkyville.

Pirre haukkui aika paljon. Paikallaolossa en ottanut täyttä aikaa tai matkaa, kokosin hyppyesteen ja odotin vähän aikaa. Ei mennyt ekalla eikä tokalla maahan, ei noussut ekalla (eikä vissiin tokallakaan?) ylös.

Seuraaminen oli kohtuullista, ei edistänyt niin pahasti kuin yleensä mutta vastaavasti kyllä sitten irtosi sivusuunnassa. Haukkui ihan seuratessakin pari kertaa. Täyskäännösten jälkeen ei älynnyt oikein istua, pysähdykset oli yllättävän hyviä.

Liikkeestä ei meinannut mennä maahan oikein ollenkaan... Piti oikein pysähtyä ja antaa uusi käsky ennen kuin meni. Tankkasin tätä pari kertaa eikä oikein parantunut.

Luoksetulossa jäi seisomaan sivulle.

Liikkeestä seisominen taisi olla kohtuullinen. Hyppy oli muuten hyvä, mutta etupää meinasi tulla (tai siis tuli) sivusta ohi esteen "mun puolelle". Pirre lähti heti ekalla käskyllä hyppyyn vaikken katsonut sitä tai antanut käsiapua. Palkkasin kourallisella nameja jotka käytiin yhdessä hakemassa kuistilta.

Hyppy olikin sitten vissiin ainoa hyvä liike tässä harjoituksessa...? Tai ei toi ollut harjoittelua, ennemminkin tarkistus missä mennään. En kyllä tasan ala vääntämään mitään avon liikkeitä kun taso on tällä hetkellä mikä on. Tarvitaan kyllä kaikki aika ihan näiden vanhojen juttujen tahkoamiseen! Ja mistä hemmetistä mä kekkaisin maneesin mihin pääsisin piipahtamaan Pirren kanssa...?