19.10.2006

Tiinan ja Markon kanssa Pirkkolassa urhoilualueen parkkipaikalla treenaamassa.

Nessun kanssa aluksi seuraamista (voi vitsi että se on siinä hyvä!). Sitten paikallaolo (yksin) n. viiden askeleen päästä mutta pidemmän aikaa kuin aiemmin, laskin muistaakseni viiteenkymmeneen. Hyvin pysyi, vaikka n. 5 metrin päässä Tiina päästi Pinjan ruualle. Nessun nenä kävi ;). Sitten aloin opettaa uutta liikettä, liikkeestä seisomista. Nessu käppäili sivulla ja mä annoin "jää"-komentoja ja pysäyttelin sitä kädellä. Tuntui jotenkin dorkalta, kauhean nopeatempoista harjoittelua. Eli ensin "jää", sitten pysäytys namikädellä, naksu ja nami suuhun. Mahtoiko Nessu tajuta tuosta mitään? Kun sitten lähdettiin heti taas liikkeelle.

Pirren kanssa ensin seurailua, meni mun mielestä tosi hyvin, ei edistänyt. Sitten paikallaolo ihan rivissä Onnin ja Inkan kanssa. Pirre ei mennyt ekalla maahan ja nousi kesken kaiken ylös. Tein uudestaan yksinään ja meni paremmin. Liikkeestä seisominen meni ok, jäi vinoon ja steppasi vähän, mutta ei väistänyt. Otin vissiin taas seuraamista ja ainakin yhden luoksetulon, ok. Kokeilin seuraamisessa sitä minkä Janina huomasi eli että en harppaisi vaan enempi töpöttäisin sen käännöksen. Meni kai vähän paremmin. Luoksetulossa Pirre tuli vähän niin kuin liian eteen ja vinoon perusasentoon, tuommoista ei ole ennen ollut. Yritin ottaa liikkeestä maahan, mutta Pirre vain seisoi. Yritin ottaa myös paikallaolon uudestaan ja taisin saada sen loppujen lopuksi onnistumaankin mutta maa oli kai liian märkä/kylmä/isoa soraa että se ei huvittanut. Nessukaan ei nimittäin toisella yrittämällä mennyt maahan ja Maddellakin oli ongelmia.

Pirrelle potti liikkeestä seisomisesta, Nessulle luoksetulosta. Treenipaikka oli muuten aika jees, vilkasliikenteinen tie suht lähellä ja alueen toisessa päässä oikeasti oli autoja parkissa ja autoja jopa liikuteltiin siinä. Lisäksi sen sorakentän kohdilta jalkamiehet oikoivat ja jotkut kävivät päryyttämässä autoja. Eli aikasta hyvät häiriöt! Mut se alusta oli vähän ankea, osaksi liian karkeaa soraa koirille.