28.10.2006

Monen säädön jälkeen päädyin Ehon maneesille jonnekin Mäntsälän ja Järvenpään välimaastoon agikisaturistiksi. Oli oikein koko lauma mukana! Tai no Esa oli Jaakolla mut siis koiruuslauma.

Nessu sai siis ihmetellä agikisoja ja tehdä Sarin ja Taarnan startin jälkeen pari hyppyä jotka oli verkkaesteinä. Hyvin meni, ei jännittänyt yhtään.

Pirre puolestaan sai testata millaista on tokottaa heppamaneesissa. Kun on ne Kotkan kisat heppamaneesissa. Toivottavasti alusta on sielläkin lanattu sileäksi niin kuin tuolla Eholla. Tokotreeni meni Pirremäisesti. Intoa puhkuen ja täpinöissä kiljahdellen.

Otin kaikki liikkeet. Ekaksi seuraamista ihan kunnon pätkät. Edistäminen on vähentynyt selvästi, mutta sivusuunnassa on liikaa väljyyttä. Maneesin hajut ei kiinnostanut niin paljoa kuin pelkäsin mutta kyllä mä taisin pari kertaa antaa uuden käskyn nuuhkuttelun takia. Ahdistus!

Paikallaolossa taisi käydä taas niin, että Pirre ei mennyt ekalla maahan. Liikkeestä maahan ja seisominen meni muistaakseni hyvin. Hypyn tein agimuurilla; Pirre oli lähdössä hyvin mutta stoppasi kun arvioi esteen liian korkeaksi. Otin ne irtopalat pois ja hyvin loikkasi =). Tosin Pirre jää seisomaan edelleen tosi pöljään paikkaan mutta en oikein tiedä mitä sillekin tekisi.