Tälleesti tilitin asiaa Corgisti-nurkassa:

"Pah ja pöh.
Pirren (Mandylay's Quickstep) kanssa tokoilemassa alokkaassa. Tuomarina valtakunnan ehkä johtava pajatso eikä silti onnistuttu saamaan ykköstä. Yhtä sun toista sähläilyä mahtui mukaan, tässä pisteet ja suluissa kootut selitykset:

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 8 (piti antaa toinenkin käsky kun ekaa antaessa ei ollut kontaktia).
Seuraaminen kytkettynä 10 (hyvää, mutta ei ehkä kuitenkaan kympin arvoista).
Seuraaminen taluttimetta 8 (hyvää, mutta juoksuosuudessa suoralla linjalla meidän oman repun edessä ihan kehänauhan vieressä rapisuteltiin ruokakuppi pussista, Pirre irtosi pari metriä liikaa. Sain sen kuitenkin nopeasti käsiin kun muutenkin tuli tempon vaihto ja sai antaa siis taas käskyn).
Liikkeestä maahan 0 (oikein katsoin vielä että meneekö se maahan mutta eihän näistä ratamalleista silmäkulmaan huomaa että menikö alas asti vai pysähtyikö vain. Tämä meinasi ketuttaa, sillä juuri ennen meidän vuoroa tämä onnistui sangen sutjakasti).
Luoksetulo 10 ( Love )
Liikkeestä seisominen 7,5 (en ole ihan varma, mistä noita pisteitä tippui, mielestäni Pirre pysähtyi hyvin. Se oli kuitenkin selvä virhe, että Pirre istui vasta toisella käskyllä).
Estehyppy 8 (Pirre meinasi karata hyppyyn ennen aikojaan pari kerta... Seisominen oli vähän ruma, itse asiassa melkein kaikki koirat alkoi haistella esteen ylimäärälautoja ja jotain niiden vieressä. Taas takaisin perusasentoon vasta toisella käskyllä).
Kokonaisvaikutus 8 (Pirre haukkui).
Yhteensä 155 p ja 2-tulos.

Paikalla oli 3 pemua, joista avoluokan kisaajat Lenni ja Fisu saivat muistaakseni myös 2-tulokset, mutta alokasluokassa sijoittui kolmanneksi hienolla ykköstuloksella Saija ja Avenue. Onnea Kolmas!
"

Paikallaolossa oli vähän hässäkkää. Pirre makasi keskimmäisenä viidestä. Reunimmainen parson lähti ajan lopussa haahuilemaan, pyysi viereisen holskun leikkimään (holsku oli siis Pirren vieressä) joka lähti. Pirre pysyi vielä maassa. Holsku lähti tutkimaan Pirreä, sitten tuli aika täyteen ja Pirre lähti kävelemään mua kohti "pelasta äiskä" -ilmeen kera ja holsku seurasi perässä. Tuomari ei sakottanut meitä tai holskua, mutta parson sai nollan.

Notta jotenkin vain otti pattiin. Tuomarina Puolakka, joka antoi pisteitä suorastaan lahjaksi. Monta tyhmää mokaa, joista sen puuttuvan 5 p olisi saanut kasaan. Mutta kun ei niin ei. Onneksi päivä oli komea ja kisapaikan takana kiva metsä ja upea valo. Otin sitten kuvia Pirrestä, Lennistä ja Fisusta. Pari jopa onnistui!

Yhtä kaikki, tätä kisameininkiä pitäisi jotenkin ottaa haltuun. Pirre kävi liian kuumana hypylle tullessa, täytyy olla tiukempi ja pitää neiti käskyn alla kuten Jenni neuvoi haukkumisen suhteen. Se voisi tepsiä tässä kaahottamisasiassakin. Itse pähkäilin, että hallintaa pitää ylipäätään lisätä. Ja palkkaukseen pitää löytyä joku tasapaino että virtaa riittää mutta ei tartte stepata ja kiljahdella. Ideoita, anyone?