Torstai-iltana 2.11. "vierashuoneessa". Pirren kanssa tehtiin semmoista, että siinä sivulla pitää myös jaksaa istua. Ja sit istuttiin, maksimissaan ehkä minuutti. Niin ja että sitten kun siinä sivulla on istuttu, siitä pitää mennä myös maahan ja sieltä ei saa pompata heti ylös jos äiskä ei heti annakaan 'paikka'-käskyä ja lähde pois. Hyvästi meni! Paremmin kuin luulin, itse asiassa.

Nessun kanssa harjoiteltiin vähän paikallaoloa. Eli pelkkää kestoa, mä olin ihan vain parin askeleen päässä. Taidettiin saada reilu minuutti!

Perjantai-iltana 3.11. tein vain Pirren kanssa ihan vähän pihalla. Ensin 2½ minuutin paikallaolo koska mulla on joku ongelma sen suhteen eikä tämä saapunut talvi mitenkään edesauta luottamuksenpalautumisessa. Ajattelen, että voiko tuota edes makuuttaa kun on 2 astetta pakkasta... Ja jos sillä on kurjaa niin sitten käy taas niin kuin Siuntion kokeessa ja kaikkee.

No mut  paikallaolo meni hyvin. Palkkasin maahan. Sen jälkeen seurattiin, Pirre haukkui ja hyppi eli se ei mennyt kovin hyvin. Koitin kiinnittää huomiota pysähdyksiin ja pysähdykseen täyskäännöksen jälkeen. Ihan vain pari kertaa otettiin. Pysähdykset meni paremmin kuin ne on menneet viime aikoina mutta ei ne kaksisia ole vieläkään. Tässä toivon että Pirre tekisi niin kuin Siuntiossa ;).

Sitten hyppy. Seuraamisesta hyppypaikalle, lähti ilman katsetta ja käsiapua, jee! Tämä ongelma on poistunut, onneksi! Eka seisominen oli huonoa, mutta otin toisen niin että kävelin vierelle, annoin 'paikka'-käskyn ja kiertelin ympäriinsä ja koska oli hyvä niin palkkasin ilman loppuperusasentoa niin että seisoin itse vieressä ja lopetin illan treenin siihen. Ja huomenna en SAA treenata koska sunnuntaina on kisat!

Olisi kyllä pitänyt testata kisaa varten, että saisiko vireestä terän pois jos tekisi pottipalkkaan johtavan treenin ennen kisaa. Ja mua huolettaa, että millä pidän Pirren lämpöisenä ennen meidän kisavuoroa. Meidän kisastrategiaan kun kuuluu se kehän ulkopuolella tylsistyminen ettei olla intopinkeenä ja hauhau & pompsis ja loiskis -fiiliksissä.