7.11.2006

ATD:n hallin nimi ei ole vielä varmistunut, mutta käytänpä tuota sangen mainiota AgiTokolaa. Tiedänpähän sitten itse jälkikäteen lukiessa että missä olen ollut.

Ensiksi tehtiin porukassa paikallaolo. Muuten jees, mutta 'maa'-käskyn ja 'paikka'-käskyn välissä Pirre kerkesi pompata istumaan.

Sitten tein itsekseni kaikki alon liikkeet. Seuraamisessa oli sivusuunnassa väljyyttä, mutta parissa kisatilanteessa Pirre on tiivistänyt joten en tästä nyt niin hirveesti huolestunut. Liikkeestä maahan sujui mallikkaasti, samoin luoksetulo. Tai no luoksetulossa Pirre tarvitsi toisen käskyn mutta luulen että se ei oikeasti kuullut ensimmäistä, sen verran oli äksöniä muista harjoittelijoista ihan siinä Pirren vieressä. Liikkeestä seiso meni muuten hyvin, mutta pientä steppailua kun tulin luo. Panostin siihen 'istu'-käskyyn... Hyppy meni kans jees, joskin oli sitä samaa steppausta. Ja yllättäin tässäkin tsemppasin sitä 'istu'-käskyä.

Tein noita liikkeestä maahanmenoja ja seisomisia useampia. Aluksi maahanmenot meni tosi hyvin, mutta ne meni loppua kohden plörinäksi eli Pirre jäikin seisomaan. Olisiko niin, että kun tarkastan onko se koira maassa vai ei niin se ottaa mun kropan käytön varsinaiseksi käskyksi?

Tein myöhemmin itsekseni vielä uuden paikallaolon. Ei täyttä aikaa, mutta matkana koko AgiTokolan pitkä sivu ja mun ja Pirren välissä kaksi koirakkoa harjoittelemassa omia juttujaan. Niin ja muutaman metrin Pirrestä sivussa yksi koira sai isompaa rouskutettavaa liksaa. Hyvin pysyi! Ja nousi ekalla istumaan!

Lopuksi leikin ruutua pari kertaa kahdesta eri suunnasta. Vauhtia tuli kun lisäsin matkaa :). Niin ja kyselin Janinalta miten kaukoja tehdään ja ihastelin kaiman Essi-sheltin sööttiä pikkuruista noutokapulaa. Voisin kokeilla vastaavaa pikkutikkua itsekin.