05.12.2006

Pirren kanssa ATD:n kimppaharjoitteluvuorolla.

Aluksi paikallamakuu. Todella hyvät häiriöt, Wille käveli koiransa kanssa paikallaolijoiden ja ohjaajien välistä ja potkiskeli noutokapulaa koko rivistön ohi. Matka ei kyllä ollut lähelläkään kisoissa säädettyä etäisyyttä. Kolmen minuutin kohdalla kävin vapauttamassa ja palkkaamassa Pirren (suoraan maahan), mutta pistin samantien uudestaan alas ja palasin kauaksi. Neljän minuutin kohdalla kaikki menivät koiriensa luokse ja nyt pyysin istumaan asti. Olin oikein tyytyväinen.

Tein Pirren kanssa paljon liikkeestä maahanmenoja, palkkasin naksulla heti kun huomasin että menee alas, kokonaisena liikkeenä (menin pari kertaa jopa avomaisesti Pirren taakse) tein vain pari kertaa. Meni ihan nappiin! Kokeilin pari kertaa liikkeestä seisomista ja kuten ounastelinkin niin se ei sitten sujunut alkuunkaan. Tein helpotettuna niin, että pysäytin kädellä. Halusin kuitenkin tehdä seisomista kun ei se seisomasta istuminen ole kisoissa oikein luonnistunut.

Palkkailin myös seuraamisen oikeasta paikasta, tein "leikkiruutua" välipalaksi ja hypyn pari kertaa. Luoksetulonkin otin muutaman kerran. Hallissa oli aika ahdasta kun 9 koirakkoa tokotti yhtä aikaa ja se taisi aiheuttaa Pirrelle vähän jännitystä luoksetulossa. Se nimittäin lähti ekalla kerralla hiippailemaan mun perään. Toruin ja vein takaisin aloituspaikkaan. Kutsuttaessa Pirre lähti hiippaillen liikkeelle ja kun olin kerran juuri torunut niin nyt sitten kehuin ettei jää mitään aristelua hampaankoloon. Toisella kerralla menikin sitten ihan nappiin.