Tässä kisaturinat mitkä kirjuutin corgistinurkkaan.

"Pirre (Mandylay's Quickstep) tokotti jälleen alokasluokassa Pyhtäällä. Tuomarina Salme Mujunen, joka oli sangen perusteellinen arvosteluissaan ja se on hyvä se. Ykköstulos jäi edelleen saamatta ja teimme tismalleen samat virheet kuin edelliselläkin kerralla. Noh, ei olla kyllä ehditty juuri harjoittelemaankaan.

Tässä pisteet.
Luoksepäästävyys 9. (Meni tuomaria vastaan.)
Paikalla makaaminen 8. (Kuten viimeksikin, meni alas vasta toisella käskyllä. Nyt varmistin kyllä kontaktin ennen kuin ilmoitin olevani valmis).
Seuraaminen kytkettynä 8. (Taisi olla suht samanlaista kuin viimeksikin, ed. tuomari tosin antoi kympin Rolling Eyes.)
Seuraaminen taluttimetta 7½. (Suht samanmoista menoa kuin remmissäkin, nyt jäi perusasento uupumaan).
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0. (Oikein yrittämällä yritin antaa reippaan, suht äänekkään ja selkokielisen käskyn. Jäi seisomaan eikä ottanut perusasentoa ekalla).
Luoksetulo 10 Love. (Tän takia me tokotetaan, Pirre on maailman ihanin kun se tulee kohti tramppatitramppati iloisella ilmeellä).
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8. (Pysähtyi kohtuullisen hyvin seisomaan mutta piti taas antaa toinen käsky että Pirre palasi perusasentoon.)
Estehyppy 8½. (Liikkui hieman kun kävelin viereen eikä edelleenkään mennyt ekalla sanomisella perusasentoon.)
Kokonaisvaikutus 9. (Taisi olla meidän paras tähän asti?)
Kokonaispisteet 151.

Sanomattakin lienee selvää, että Pirre meni liikkeestä maahan ja paikallaolossa ekalla maahan ja istui seisomisesta moitteetta ennen kuin mentiin kehään Wink. Ei auta kuin harjoitella lisää että homma toimii aina ja kaikkialla!"

Sen verran vielä jälkipuintia, että vaikka se koulari olisikin kelvannut niin tuo 151 pistettä ei harmita niin paljoa kuin Puolakalta saatu 155 pistettä. Tällä kertaa pisteet nimittäin piti oikeasti ansaita.

Nessu oli mukana. Sen kanssa tein parit näyttelyraviharjoitukset kahdella potilla.