1.12.2006

Huomenna kisa Pyhtäällä. En ole ehtinyt treenata sitten maanantain, hip ja hei! V*tuttaa, mutta ei vain ole ehtinyt! Rankka viikko kaikin puolin, Lissulla ilmeisesti selkävaivaa, löysin siitä uuden patin, ihme "takajalattomuuskohtaus" kun tultiin elukkalekurista ja pitkiä työpäiviä huolehtimisen lisäksi.

Noh, olin ajatellut että en perjantaina eli siis kisoja edeltävänä iltana treenaa. Pakko oli, ei hermo olis kestänyt muuten. Heti kun kuuden maissa pääsin kotiin otin Pirren pihalle. Laitoin sen maahan ja hain kellarista hyppyesteen. Pysyi hyvin maassa esteen haun ja kokoamisen ajan, mutta sitten kun lähdin kävelemään kauemmaksi että tulisi vähän etäisyyttäkin niin Pirre lähti perään. Toruin ja vein takaisin paikalle, otin aikaa 2½ min. En muista otinko loppuasentoa vai en.

Sitten hyppy, se meni suht ok, ei täydellistä kuitenkaan. Seuraamista suht vähän ja useita pysähdyksiä, meille ihan hyvää. Liikkeestä maahan oli tosi hyvä. Luoksetulo suht hyvä, loppuasento vähän edessä ja se istuminen on kyllä niin siinä ja siinä. Liikkeestä seisomisessa pientä steppausta, suht ok tosin en tiedä pysähtyikö heti vai ei. Tein pari kertaa jankkausta tässä koska halusin varmistella että Pirre menisi seisomisesta myös istumaan. Jankatessa Pirre alkoi tarjota taas sitä maahanmenoa... Nämä kaksi liikettä  ei taida edelleenkään olla selvillä. Siis että kumpi on kumpi. Huoh. Sitten vissiin vielä pari hyppyä.

Nessun kanssa hyppyharjoittelua. Hyvämuistinen otus! Loikkasi suoraan yli (ilman käskyä siis ;)) ja osasi pysähtyä seisomaan! Vielä Nessu ei hiffaa sitä että perusasennosta pitäisi käskystä lähteä yli vaan tarvitsee käsi-/vartaloapua. Vähän seuraamista, liikkeestä maahan ok. "Jää"- jutska ei oikein toiminut.