http://i57.photobucket.com/albums/g238/Katri_S/Turku%20nly%2027012007/

Olipas kertakaikkisen ihanaa nähdä Fisu! Ja tietty Poco ja Sinikin, mutta tämä oli eka kerta kun näin Fisun pentulaatikosta lähdön jälkeen. Hieno poika ja kiva perhe! Ensikertalaisen näytelmätkin meni hyvin.

Nessu esiintyi ihan jees. Ei panikointia, mutta pakka meni jossain vaiheessa tuomarille seisotettaessa sekaisin kun kuului jotain ääntä. Nebu oli hetken väkkärä, mutta palautui hyvin. Päivän metodi oli se, että otin Nessun häkistä just ennen omaa vuoroa. Ihan niin just ei ollut alun perin tarkoitus, mutta tuli vähän hoppu ;).

Illalla Pirren kanssa taas suun avausta tunnarikapulalle. Ei päästy eteenpäin, tehtiin samaa kuin aiemminkin. Pari liikkeestä maahanmenoa, meni hyvin mutta harjoitusolosuhteet olivat heikot "vierashuoneessa".

Nessu taisi joutua leikkimään paikallaoloa. Olin n. 1½ metrin päässä, mutta aikaa tuli reilu minuutti. Hyvin meni. Niin ja pari perusasentoharjoitusta sillai, että heti ei saa tarjota maahanmenoa vaan siinä sivulla pitäisi hetki malttaa istuakin. Ihan alkuvaihetta, eli nanosekunnin kestolla.