Huvitettiin nakkien kanssa Esaa. Se kun ei vissiin koskaan ole ollut paikalla treenitilanteessa niin sen (tässä suhteessa ;)) viaton mieli sai jotain kiksejä meidän touhuista.

Ensin Nessu peilin edessä 10 krt sivu ja laskin kolmeen ennen palkkaa, sitten 2x10 krt sivu ja laskin viiteen ennen palkkaa. Vai olikohan noi toisinpäin että 20 toistoa kolmeen laskien. Sitten 10 krt sivu ja laskin seitsemään. Perusasennon paikka/suunta meni huonommaksi kun en näissä peiliharjoituksissa tarkista Nessun sijaintia. Eli Nebu jäi vähän taakse ja enimmäkseen se istui suht vinossa toisella lonkalla. Noh, täytyy treenata tuota oikeaa paikkaa erikseen ja keskittyä nyt tähän kestoon ja että minä en auta neitiä siihen sivulle enkä pidä paikoillaan omalla katseellani tms. Kerran otettiin paikallaolokin. Jäin reilun metrin päähän mutta käväisin nurkan takana, no problem. Aikaa kului varmaankin n. 1 min., en katsonut kellosta.

Pirren kanssa tein sitä kapulan suussapitoa. Tai siis en tehnyt, ei oikein sujunut taaskaan. Jälleen kerran menetin hermoni ja pidin kapulaa sormilla Pirren suussa. Huoh. Koskakohan sitä oppisi käyttäytymään niin kuin itsekin parhaaksi tietää? Tällä kertaa ei edistytty tässä asiassa. Olkkarissa ja eteisessä seurailtiin ja koitettiin liikkeestä maahanmenoja. Menee tosi nopeasti maahan (ja tarjoaa sitä muuten perusasennoksikin...), mutta ei meinannut tajuta sitä että maahan pitää jäädäkin vaikka minä jatkaisinkin matkaa enkä palkkaa alasmenosta. Noh, tässä täytyy taas katsoa peiliin, muutin kriteeriä vähän lennossa joten Pirren reaktio on ymmärrettävä. Saatiin se jääminenkin kuitenkin sujumaan kun mulkaisin ennen aikoja nousemisesta. Vaikka osa asioista menikin hyvin, niin kyllä tämä oli malliesimerkki sessiosta jota olisi kannattanut pikkasen suunnitella etukäteen...