Kaksi koiraa ja n. 7 minuuttia. Homma toimi kuin junan vessa!

Ekaksi Pirren kanssa seuraamista. Käännökset huonoja mutta päivän parempi idea oli alkaa kokeilla paikalla kääntymistä. "Neljänneskäännöksiä" oikealle paikoillaan naksun kanssa, tuntui olevan järkevä harjoitus täyskäännöstenkin kannalta!

Liikkeestä seisomiset meni hyvin. Testimielessä otin väliin yhden maahanmenonkin ja sehän meni! Maahan siis! Pirre! Aaaaalto! Mielenkiintoinen huomio muuten sekin, että jätin Pirren kerran seisomaan kaltevaan kohtaan, takajalat oli vähän alempana. Ei stepannut ei. Eli osa siitä steppailusta kyllä johtuu siitä että Pirren on vaikea seistä paikoillaan.

Koska kisoissa on ollut vaikea saada Pirre takaisin perusasentoon noista seisovista liikkeistä niin harjoittelin sitäkin. Pysäyttelin Pirren milloin mitenkin; isolla käsiavulla, enimmäkseen niin että itse liikuin peruuttaen ja Pirre oli naama muhun päin edessä. Kun Pirre pysähtyi, siirryin sen sivulle ja pyysin istumaan.

Pilailumielessä kokeilin myös luoksetulon pysäytystä; kyllähän se pysähtyi, isolla käsiavulla ja hitaasti mutta pysähtyi ;). Luonnollisesti otin heti perään ihan oikean luoksetulon.

Nessun kanssa tehtiin vähän seuraamista. Meni ok. Luoksetulo oli ok. Paikallaolo oli ok (en katsonut aikaa). Liikkeestä seisomiset oli ok. Väliin otin yhden maahanmenon ja sekin oli ok. Kerrassaan mainiota!