Lauma oli jälleen kasassa Jumbon parkkihallissa. Tiina ja Marko sekä Outi Miskan kera.

Ei tunnu nyt oikein muistuvan mieleen mitä tehtiin. Nessun kanssa vähän hyppyä, leikittiin ruutua, lyhyt paikallaolo. Niin ja luoksepäästävyystreeni Outia ja Markoa hyödyntäen. Lisäksi Tiina katsoi päältä kun häröilin liikkeestä seisomista. Oli ihan farssi...

Siitä luoksepäästävyydestä. Meni hyvin. Ekaksi niin että Outi ja Marko vaan toivat Nessulle namia. Sitten niin, että yritin pitää Nessun mun luona ja Marko ja Outi toi namia. Jollain tapaa tehtiin kolmaskin kerta mutten muista miten. Joka tapauksessa Nessu oli ihan jeesjees ja kiva kun kaverit tulee moikkaamaan.

Liikkeestä seisominen...ihan kamalaa... Siis mun osaltani. Kokeilin eri käskyillä (ja kädellä); "jää" ei tarkoita mitään ja Nessu hiippailee perään. "Seiso" -sanalla pysähty ja pysyi. Kun kokeilin sitä uudestaan niin sanoin sen ihan eri tavalla ja Nessu hiippaili perään. Sanoin taas eri tavalla (ilmeisen painokkaasti) ja Nessu meni maahan. Että josko mä nyt koittaisin ihan vain päättää mitä mä teen ja miten. Ja sitten vasta sekoitan koiraparan epämääräisiin suunnitelmiini. Liikettä Nessu ei voi vielä osata kun sitä ei ole opetettu. Mutta näyttelypuudelina sitä on seisotettu ja se onkin jo tutumpaa. Että kannattaisikohan mun nyt kuitenkin vain pysyä tuossa "seiso" -sanassa ja ottaa sitten vasta kaukoihin uusi sana? Kun eikö se olisi tavallaan turhaa työtä opettaa liike alusta ja vaihtaa käskysana, nyt tuon poseerauttamisen kautta on jo hyvä pohja.

Lopuksi tein Nessun kanssa ruutuleikkiä. Vein potin sille ruutuun. Mutta sitten lähelle pysäköidyille autoille tuli väkeä ja huristelivat pois ja Nessu oli ihan hämillään ja varoitushaukkui yms. Noh, sain sen kuitenkin autoilijoiden lähdettyä menemään ihan ok sinne ruutuun ja tavallaan onnistunut lopetus.

Pirren kanssa leikittiin ruutua. Hypättiin vähän. Otettiinkohan paikallaoloa tai luoksetuloa? Kyllä varmaan...mitä järkeä kirjoittaa mitään kun ei kerran muista?

Seuraamista; Tiina katsoi perään ja huuteli suuntia. On niin kuin niin tarpeellista välillä liikkua huudettujen suuntien mukaan! Täyskäännös on aikamoinen lenkki, mutta käännökset on muuten parantuneet. Pysähtyessä istuu aika kivan nopsasti (paitsi kun oli potti tyrkyllä...) mutta vinoon ja kauaksi kun seuraamisen paikka/asento on huonot. Täytyy jatkaa seuraamisen työstämistä, juttelen Tiinan kanssa vielä että miten.