Ekaksi Pirre. Aloitin paikallaololla, meni kivasti. Sitten seurattiin jonkun verran, ei hyvää mutta parempaan päin. Seuraamisessa paljon käännöksiä, täyskäännöksiä ja neljäsosakäännöksiä paikoillaan. Yritti noissa neljäsosissa tehdä isompaa silmukkaa, mutta namiavulla sain Pirren vähän optimoimaan.

Liikkeestä seisomiset meni hyvin ja kokeilin taas väliin liikkeestä maahanmenoa. Meni hyvin, mutta sain Pirren sitten tarjoamaan sitä makuuta pari kertaa vaikka seisomista pyysin. Mun pitää tarkkailla käskyjen äänensävyjä ihan tosissaan (siis voi luoja, onko mun pakko alkaa harjoitella noita eri käskyjä ja niiden ääntämistä...). Lisäksi pari seisomisesta istumaan -harjoitusta eli pysäytin Pirren käsiavulla eteen ja siirryin sen sivulle ja pyysin istumaan. Meni ok, täytyy vain muistaa ettei anna istu-käskyä liian nopeasti.

Nessun kanssa paikallaolo n. 15 askeleen päästä, ajasta ei hajua. Ekalla kerralla Nebu lähti kälppimään mua kohti kun Männikönrinnettä ja Mäntymäkeä pitkin meni joku auto. Ensin N. katsoi sitä ihan rauhallisissa fiiliksissä, mutta kun kävi ilmi että auto on joku maailmanlopun pommi joka niukin naukin pysyi käynnissä niin sitten se huolestui ja lähti liikkeelle. Toruin hienovaraisesti, vein takaisin ja otin uuden paikallaolon samasta matkasta mutta lyhyemmän aikaa.

Nessukin teki seuraamista, nätissä paikassa se kyllä kulkee. Pitää välillä muistaa palkita seuraamisestakin ettei vallan tule vastenmieliseksi koko liike. Pysähdyksissä Nessu suurinpiirtein kääntää itsensä melkein poikittain vaikka alunperin seuraamisliike olisikin ollut ok. Nebu on sen sortin älykkö-hienohelma, että olen todennäköisesti aluksi palkannut siitä että se ylipäätään istuu ja se on silloin sattunut olemaan vinossa joten niin se sen nyt sitten tekee. Pitää saada muutama priima-asento vaikka käsiavulla niin eiköhän se ala sujua jos vain saan naksun just oikein.

Muutama liikkeestä seisominen, joukossa myös maahanmeno. Meni ok. Yksi luoksetulokin taidettiin ottaa.