Meitä oli suorastaan kasapäin! Tiina, Outi & Marko as usual, mutta bonuksena Jenni kera siipan (Jarikos hän oli?) ja Heidi. Kivaa!

Otin ekaksi Nessun ja meni aikasta kivasti. Nessu toimi hyvin, vaikka häiriö oli selvästi isompaa kuin koskaan aiemmin. Tehtiin luoksetulo, liikkeestä seisomista ja hyppy. Muuten meni hyvin, mutta hypyssä Nessu seisoi väärässä paikassa, ohi esteen.

Laitoin Nessun pöydällekin ja Jari (?) tuli tuomaroimaan. Niin kauan meni hyvin kunnes Nessu meinasi tippua pöydältä! En tiedä, mitä oikein tapahtui, mutta yhtäkkiä Nebun takapää oli yli laidan. Polkasinko remmin päälle, tönäisinkö koiraa vai seurasiko se namia huolimattomasti? Noh, siinä meni vähän fiilikset koiralta. Tehtiin joku pieni juttu maassa ja vaihdoin koiraa.

Pirren kanssa ei sujunut sitten niin mikään. Heidin kanssa juteltiin ennen kuin aloin varsinaisesti tehdä mitään. Yritin tehdä liikkeestä seisomisia, ne meni tyydyttävästi. Jostain syystä Pirre käänsi itsensä melkein poikittain pysähtyessään. Enimmäkseen Pirre ei kuitenkaan keskittynyt yhtään. Yritin työstää seuraamista, mutta sen lisäksi että seuraamisen paikka oli perseestä ja Pirre edisti niin Pirre myös "katosi" multa yhtenään. Se alkoi katsella toisaalle ja etääntyi paikasta pahasti.

Paikallaolo meni muuten jees, mutta Pirre nousi ylös kun Heidi heitti Helmille lelua. Mun katoamiseen tolpan taakse Pirre ei reagoinut mitenkään, yesh! Kävin palauttamassa Pirren maahan paheksunnan kera ja otin uudestaan. Olin tolpan takana vain muutaman sekunnin ja menin palkkaamaan. Lopuksi potti luoksetulosta.

Otin Nessun vielä uudestaan. Se ei selvästikään pystynyt enää keskittymään kun ympärillä oli hälyä ja hälinää. Se vain katseli ympärilleen enkä saanut sitä edes tulemaan sivulle kunnolla. Vitutti. Jos koira olis ollut joku muu kuin kilivintti arkajalka Nebuxinium niin olisin varmaan "pistänyt keskittymään" mutta ei tuommoista koiraa voi oikein kovistella, sitten ei tartte pelätä pääsevänsä häiriökestävyyteen koskaan. Päädyin laittamaan Nessun potin kanssa pöydälle.