Tiinan ja Outin kanssa, saatiin Heidikin paikalle vaikkakin vähän jälkijunassa.

Tiina toimi liikkeenohjaajana ja olipas pitkästä aikaa tosi paikallaan tämmöinen käskytetty harjoitus! Luoksetulossa Pirre nousi ylös kun Tiina huusi "käsky". Jankattiin tätä pari kertaa ja Pirre lopetti reagoimisen Tiinan huuteluun. Lisäksi otettiin käskytettynä paikallaolo, liikkeestä maahan ja seiso. Pirre ennakoi paikallaolon loppuperusasennon, mutta uusinnalla meni sekin hyvin. Lisäksi Tiina huuteli seuraamiseen käännökset ja sekin teki hyvää! Lopuksi pohdittiin miten seuraamista saisi parannettua ja ajateltiin että askeleiden opetus voisi tuoda toivottua tarkkuutta. Siinäkin meni aikaa kun testailtiin miten niitä askeleita oikein otetaan ja miten Pirre niihin reagoi.

Nessulla oli hyvä fiilis päällä. Se pomppi innoissaan parkkikselta kentän puolelle ja nyt tuli testattua sekin että treenin alussa otan potin ja jätän sen odottamaan syöjäänsä. Nessu unohti koko potin ;).

Tehtiin liikkeestä maahanmenoa ja seisomista, näissä tuli nyt sekaannuksia joita ei ole kovin paljoa aiemmin ollut. Taidan nyt vähäksi aikaa keskittyä pelkkään seisomiseen. Tehtiin myös pieni paikallaolo, se meni ok vaikka häiriötäkin oli vähän. Sitten tehtiin ihan vain seuraamista vähän, pari hyppyä joka olisi saanut mennä paremminkin. Pöydälläkin käytiin Outin kopeloitavana. Luoksetulon otin vissiin kolmeen kertaan, tokalla Nessu lähti hiippailemaan perään ja se kolmas kerta oli vähän niin kuin "pakko" ottaa että saisi lopettaa onnistumiseen.