Tiina ja Madde kävivät päivällä kyläilemässä ja Tärppään tutustumassa. Vierailu meni ok, Tärppä ei kummeksunut vieraita yhtään. Nessu ja Madde päristelivät aluksi ja Nessu haukkui yhtenään... Mut Tärppä oli hieno! Ja Maddekin oli kaunistunut kovasti sitten viime näkemän! Oli turkkikin ja kaikkea!

Madden ekat kisat lähestyvät, joten otettiin tuossa tiellä Pirren ja Madden kanssa pieni treeni. Luoksepäästävyyttä (tämä ok), seuraamisen "analysointia" ja paikallaoloa. Paikallaolo Pirren kanssa niin, että ekalla kerralla hain Pirren välillä pois (mikä upea seuraaminen ja pysähtyminen kun lähdettiin suoraan paikallaolosta!). Tarkoituksena esitellä Maddelle sellainenkin tilanne, että jotain tapahtuu paikallaolon aikana. Toinen sitten tavallisesti. Madde oli taitava, joskin sivulla maahanmenoa pitää harjoitella.

Otin Nebunkin hetkeksi myöhemmin päivällä treenaamaan. Enempi psykologisista syistä kuin treenaamisen vuoksi, Tärpän tulon jälkeen ei oltu tehty mitään kahdestaan. Paikallaoloa aluksi, päätin että yksi kokonainen minuutti 20 askeleen päässä. Nessu nousi 57 sekunnin kohdalla... Toruin, makuu uusiksi ja puolen minuutin kohdalla menin vapauttamaan. Seuraaminen vähän laiskaa/takana? Jotain outoa oli kyllä. Liikkeestä maahan meni hyvin kunnes otin liikkeestä seisomisen, sitten ei mennytkään enää ekalla maahan. Luoksetulo oli hieno.

Illalla vielä "treeni" Tärpän kanssa eli ekaa kerta kävelylle pois omasta pihasta. Otin Nessun turvakoiraksi ja sitten lähdettiin. Tärppä oli upea! Remmissä piti toki vähän väliä pysähtyä kapsuttamaan kaulaa, mutta muuten ipana eteni häntä pystyssä ja söi osapuilleen kaikkea. Käveltiin vain vähän matkaa Liisan puodille päin, sitten hiekkakentältä metikön kautta takaisin kotiin. Tuotoksetkin tuli "lenkillä" hoidettua! Ketään ei nähty, toisaalta harmi toisaalta hyvä kun oli Nessu turvakoirana.