Treenaamisista ei mitään käsitystä. "Uutinen" on se, että olen menossa NESSUN kanssa kisaamaan maanantaina.

Sarilta tuli tekstari olikohan 1.5. että Jokelan tokoissa olisi alemmissa luokissa tilaa 7. ja 10.5. Ajattelin, että perkules, ilmoitanpa Pirren tuonne. Tiinakin sai vastaavia ajatuksia päähänsä ja sovittiin, että ilmoitetaan Pirre ja Madde kisaamaan 7.5. kun Hannele Pörsti tuomaroi (10.5. on Dahlbom tuomarina, mä en ikinä uskalla mennä sen kehään kun tuo millivilleily ei kuulu ominaisuuksiini). Näin tehtiin. Ja sitten illalla tajusin, että Pirren rabiesrokotus on päässyt vanhaksi. Sen sijaan, että olisin perunut kisan päätinkin yhtäkkiä vaihtaa koiraa. Eli Nessun kisadebyytti on parin päivän päästä.

Tämän "kuningasajatuksen" jälkeen testasin 2.5. heti aamulla ennen töihinlähtöä että mites Nessulta sujuu tuo toko. Tein pihalla kaikki liikkeet ilman välipalkkaa. Kyllähän se teki, seuraamisen pysähdyksissä puuttui perusasennot, hyppyyn piti antaa pari käskyä ja paikallaoloa ei ole varmaan koskaan otettu täydellä ajalla, mutta suht luottavainen fiilis jäi kuitenkin.

Tuon jälkeen olen treenannut n. 3 kertaa päivässä. Joka kerta on mennyt aina vain huonommin ja huonommin... Eilen Tiinan kanssa Malminkartanon rekkaparkissa treenaamassa ja oikein mikään ei sujunut. Ilman palkkaa kyllä lähti tekemään liikkeitä, mutta kaikessa piti antaa uusia käskyjä ja hyppy ei sujunut niin millään. Tänä aamuna kokeilin kotona sivulla maahanmenoa ja istumaan nousemista, tankkasin hieman hyppyä. Lopuksi potille vapautus seuraamisesta. Ja nyt se ei osaa enää edes kotona!

APUVA! Vaikka tiedän, että koira on ihan kesken ja kisasta voi tulla täysi katastrofi niin silti en ole peruuttamassa osallistumista. Mikä mua vaivaa?