Däppädäppädäppädää...mikäs on laulellessaaa....däppädäppädäppädää....

NESSU SAI YKKÖSTULOKSEN!

Täpärän sellaisen, pisteitä 162 p. Mutta kehässä oli hyvä fiilis! Nessu teki kaikki liikkeet! Toi ykköstulos oli jo ihan mahdotonta juhlapullaa! Ja sitten sillä vielä sijoittui toiseksi neljän koiran luokassa...käsittämätöntä!

Ihan kipeetä! Ihanaa! Kamalaa! Sairaan siistii! Mä olen edelleen ihan sfääreissä vaikka hommasta on jo monta päivää!

Kisastrategia toimi. Ekaksi Nessu mukaan ilmoittautumaan että nyt ollaan taas tässä paikassa mut nyt täällä vaan on ihmisiä. Sitten koira autoon. Välillä se pääsi hetkeksi pois seurustelemaan työkaveri Annen ja sen lasten kanssa. Sitten takaisin autoon. Just ennen meidän paikallamakuuta otin Nebun pissalle ja makkaran kanssa perusasentoja ja sivulla maahanmenoja.

Paikallamakuu meni hyvin. Meni ekalla alas ja pysyi siellä. Liiankin hyvin kun ei noussut enää ylös ;). Saatiin seiska kun Nebu nousi puoli-istuvaan asentoon vasta kolmannella käskyllä. Mulla oli kyllä vähän eri ajatus kuin tuomarilla siitä kuinka monta kertaa kannattaa käskyttää ylös, mutta täytyypä ihan pohtia vastaisuuden varalle että miten tuo kannattaa tehdä noin niin kuin sääntöjen valossa. Mutta Nessu ei voinut nousta kun painostin sitä yläkropalla.

Ennen muita liikkeitä oltiin hissukseen kehän ulkopuolella. Just ennen meidän vuoroa namin kanssa seuraamispätkiä, pysähdyksiä ja yksi liikkeestä maahanmeno. Ja homma kulki kuin tauti... Kehässä Nebu teki töitä niin hienosti!

Siis vitsi. Mä taidan leijua vielä vähän! Ja oikeastaan vielä vähän korkeammalla kun Sari ja Taarnakin sai samaisessa kisassa ekan voittajan ykkösensä! Upeeta! Mahtavaa!