Tiistaina 22.5. oli pakko ottaa pikatreeni kun lauantaina on kisa ja ke&to menee konttorihumputtelussa. Tein kaikki liikkeet miniversioina ja sitten potti. Vähän sähläämistä, mutta kaikki tuli toimitettua.

Perjantaina 25.5. oltiin Tiinan kanssa Patolassa futiskentällä, Kaijakin tuli Kasperin ja Iinan kanssa. Tarkoitus oli ottaa paikallaolo, liikkeestä maahan ja sitten potti lyhyestä seuraamisesta.

Meni ihan päin sitä itseään! Paikallaolossa pysyi alhaalla hyvin, mutta ennakoi istumisen. Mikähän tässäkin on, välillä ei nouse niin millään ja välillä sitten taas etukäteen. Noh, tein pari jättöä omineni, ei tahtonut toimia priimasti vaikka paranikin ja kerran Nessu nousi ylös ja lähti haistelemaan omiaan!!!!! Kerroin kyllä mielipiteeni ja palautin takaisin paikoilleen...

Liikkeestä maahanmenot oli sitten erityisen perseestä. Sain Nebun hitaasti laskeutumaan alas jos pysähdyin ja silloinkin vasta toisella tai kolmannella käskyllä. Ei povaa hyvää... Seuraaminen oli onneksi vähän parempaa vaikka on sitä hienompaakin nähty. *Huoh* Paskoilla fiiliksillä kisaan.