...mutten tietenkään muista että mitä.

Tiinan kanssa ollaan käyty vissiin parikin kertaa jossain. Sen muistan, että Nessu ei noussut jossain Viikin treenissä paikallaolosta ylös vaikka oikein ajattelin etten painosta kropalla. Tarttee keksiä jotain. Hyppy on sujunut huonosti.

Tärppä kävi lauantaina Olympiaterminaalin edustalla ja Jumbossa ihmettelemässä ihmisvilinää Pirren kanssa. Ja yksin lenkillä, tavattiin taas vieras koira ja sitten metsässä päästin sen vapaaksi. Ei pelännyt, vaikka pistikin kunnolla haukuksi kun rymistelin (siis oikeasti rymistelin kun juoksin kuivien risujen päältä ja minuun selin oleva pentu siis reagoi tuohon äkkinäiseen ääneen) sitä piiloon jossain vaiheessa. Möykästä huolimatta ipana tuli saman tien ja häntä pystyssä mua etsimään. Naksuun ollaan ehdollistuttu pari kertaa.

Pirren kanssa tanoilin TUUKKin kentällä, oliskohan ollut 18.5. (päivä corgiseuran järkkäämän kokeen ja Madden hienon ykköstuloksen jälkeen!). Tyhmänä pistin sen kerta toisensa jälkeen liian vaikeaan tilanteeseen maahan ja nousihan se joka kerta... Jepjep. Tarttee varmaan paikkailla jotenkin. Pirren kanssa kohtuullista seuraamista kunhan se saa sen alkuinnon purettua. Liikkeet meni ok, tosin Pirrekään ei halunnut hypätä. Jälkikäteen ajattelin, että Pirrelle voi se 3 lautaa olla liikaa.

Ja tuosta 3 lautaa -ajatuksesta sain idean, että kokeillaas tuota Nessullakin. Kotosalla ei mitään hyppyongelmia kun laitoin vain 2 lautaa! Treenataan siis näin ja vain satunnaisesti 3 laudalla.

Tein Nessulla eilen 20.5. kotona aamuruuan kanssa liikkeestä seisomisen. Ruoka taakse, pari metriä seuraamista, "seiso" ja potti. Toimi kuin junan vessa!

Vielä illemmalla kävin kaikki liikkeet paikallaoloa lukuunottamatta läpi (vaikka tarkoitus oli kyllä ollut tehdä luoksetuloa, se loppuasento tuppaa uupumaan). Nebu oli ihan super! Seurasi nätisti, teki seisomiset ja makaamiset. Luoksetuloja tankkasin lyhyellä matkalla.