Patolassa Pirren ja Tärpän kanssa.

Tärppä oli taas magee ;). Vaikka en mä tehnyt sen kanssa mitään. Neiti sai hengailla remmissä, mutta vaikka Miska oli paikalla niin mun kans piti touhuta. Syötin namia kun Tärppä seisoi maassa ja aloin liittää siihen "käskysanaa" eli josko nyt Tärpän kanssa onnistuisi 'pose' -käskyn käyttö näyttelypuudeloinnissa, Nessun kanssa se kääntyi siihen 'seiso' -sanaan väkisin. Pöydällä käytiin kans olemassa ja syömässä namppia.

Pirren kanssa kaikki alon liikkeet läpi. Paikallaoloseurana oli Onni ja melkein kokonimikaiman sheltit. Tiina ja Katri menivät piiloon, minä en. Aikana 3 min. Meni ok, mutta Pirre taisi taas nousta perusasentoon ilman että pyysin.

Seuraaminen oli ihan kamalaa. En usko, että kisatilanteessa jaksaa ihan noin paljoa kaahata kun siellä pidetään tylsää eikä sinkasta autosta suoraan tokottamaan. Mutta silti olisi ihan hauska saada tuo sujumaan treeneissäkin...

Liikkeestä maahan ja seiso sujuivat ok, en tehnyt ihan kokonaisina liikkeinä. Luoksetulossa Pirre lähti kerran hiippailemaan perään! Toruin ja otin uusiksi. Uusinnalla Pirre ei luonnollisesti lähtenyt ekalla ja vauhtikin oli selvästi hitaampi. Kehuin luoksetulon aikana äänellä.

Hyppy oli aikasta huono... Siis lähti ekalla, seisoi suht siististi mutta se seisomispaikka alkaa olla ongelma. Pitäisköhän ottaa muutaman kerran loppuasentosulkeisia? Siis että veisin Pirreä loppuasentoon niin kuin ihan alussa kun liikettä opeteltiin?

Vähän plääh-fiiliksinen treeni, osaksi johtuen väsymyksestä ja kiireestä (tukka putkella Tärpän ja Nessun rokotuksesta ja Lissun nisätutkimuksesta) ja osaksi koska Tiinan Inka huolestuttaa. Kunpa se toipuisi hyvin ja mielellään myös nopeasti! Liikkeiden osalta on suht varma olo, Pirre tekee kaikki, ei katoa horisonttiin, pitää hyvin kontaktia. Mutta sitten on sitä hössöttämistä, epätarkkuutta, haukkumista. Mä olen kyllä itse kans tosi epätarkka, että ei kait se koira voi muuta ollakaan.