Pitihän tuo uusi steranki testata tokottamalla ;). Vähän ja pikaisesti eli Pirren kanssa miniversiot kaikista liikkeistä pl. hyppy ja seuraamista niin että palkkasin täyskäännöksestä ja istumisista. Meni suht kivasti, luoksetulon vauhti oli olematon eli ravilla tultiin mutta menkööt se lyhyen matkan ja vielä aavistuksen keskeneräisen alustan piikkiin.

Nessun kanssa samat muuvit. Nebu oli aikasta hyvä, vaikka seuraamisessa hukkasinkin sen. Sen seuraamispaikka on sen verran taaempana kuin Pirren (=ei edistä niin pahasti) että nähdäkseni sen mahani takaa mun pitäisi oikein kunnolla kurkistaa. Vinoja perusasentoja pysähdyksissä, mutta muuten oikein hyvää työtä.

Tärpän kanssa tehtiin muutama seisomisharjoitus ;). Tässä vaiheessa ollaan siis edelleen alkutekijöissä eli namilla houkutellaan ja sen saa kunhan neljä tassua vaan ei pylly on maassa. Seuraavaksi pitää opettaa tuo luopumaan eli että namin saa vasta kun kiltisti odottaa eikä sitä saa hammia kädestä. Ehkä olisi kannattanut aloittaa siitä...