Kaikki nakit pääsivät "treenaamaan".

Aloitin Nessulla, se sai tehdä muutaman suoran perusasennon eli palkka vasta kun on oikeassa paikassa oikeassa asennossa, vinoja ei kelpuutettu. Seuraamisestakin sai vähän palkkaa. Liikkeestä maahanmeno onnistui upeasti ja paikallaolokin oli hieno: ihan lopussa naapurissa oli liikettä ja Nessu nosti kyynärpäitä ja sanoi "HAU!". Karjasin "Ei!" ja siellä pysyi. En tiedä olisiko pysynyt jos naapurissa olisi alettu jotain erityistä puuhaamaan mutta hyvä näin. Meillä kun on se ongelma että Nessun pitää käydä karjumassa kaikki naapureiden liikehdintä vaikka tuleekin nopeasti pois niin silti jotain pitää aina käydä sanomassa. Liikkeestä seisominen tökki. Kerran muistutin pysäyttämällä kädellä, sen jälkeen toimi sekin. Kiva treeni Nebuxiniumin kanssa!

Sitten Pirre. Oli pakko ottaa niitä perusasentoja ja liikkeestä maahanmeno. Aamupäiväinen treeni ahdisti oikein urakalla. Nyt ne meni hyvin! Tosin kotitilanne on kotitilanne mutta mun hermo on vähän paremmassa kunnossa kun tiedän että edes jossain olosuhteissa nuokin onnistuu.

Tärppä sai tehdä luopumisharjoituksia. Koura täyteen nameja ja niitä saa vasta kun niitä ei tavoittele. Käsi tuli tarkkaan nuolluksi ;). Tosin taisin TAAS onnistua ketjuttamaan homman kuten Lissullekin aikoinaan: ei alunperin tavoittele namia mutta kun tarpeeksi odotan niin tavoittelee, luopuu ja saa palkan... Sitten vielä pari harjoitusta niin että piti seistä ja minä siirtelin Tärpän jalkoja. Noh, ei me voida seisomisesta sinänsä vielä puhua, mutta josko tuo pikkuhiljaa tottuisi ronkkimiseen seisomisen aikana, Pirreä ja Nessua en siihen saanut opetettua.