Pikaisesti pihalla. Ehkä noin 15 toistoa pelkkää perusasentoa naksun kanssa, aivan perfect suorituksia Nebulta! Sentti rakoa mun ja Nebun välissä, suoria, kauniita asentoja!

Perään vähän seuraamista useilla pysähdyksillä ja muutamalla täyskäännös+seis -yhdistelmällä. Aivan loistavaa työtä pikkukoiralta! Maks. 10 cm mun jalasta ja suorassa, molempien varpaat samalla tasalla. Yhdessä täyskäännös+seis -systeemissä tuli vino ja hieman takana ollut perusasento mutta siinäkin seuraava oli parempi.

*LISÄYS*

Olinhan mä Nessun kanssa ekaa kertaa TUUKKin  treeneissäkin sunnuntaina! Oli kivat treenit, neljä koirakkoa ja jokainen sai hyvin palautetta kouluttajalta.

Aluksi paikallaolotreeni ja se meni vähän pipariksi. Nessun vieressä ollut snautseri Roope lähti aikasta räyhäkkäin ottein tutustumaan Nessuun, Nessu säikähti ja nousi pois. Onneksi Roopen omistaja sai Roopen kiinni ennen kuin se ehti Nessun luo. Tyynesti palautin Nessun makuupaikkaan, laitoin uudestaan alas ja jätin paikallaoloon. En mennyt kuin muutaman askeleen päähän enkä pitänyt kauaa, mutta koin että on pakko tehdä näin ettei Nebu luule tilanteessa olleen jotain oikeasti pelättävää. Tehtiin keskenämme vielä yksi uusi paikallaoloharjoitus muun treenin välissä, silloinkin Roope lähti mutta pienimuotoinen p-olo saatiin aikaiseksi.

Noin muuten treenin aiheena oli seuraamisen käännökset, niitä tehtiin ensin ihan vapaan kaavion mukaan kulkien (maks. 5 askelta suoraan ja maks. 20 askelta kunnes palkkaus) ja sitten Helinä laittoi maahan merkit neliön muotoon ja sitä sitten kierrettiin molempiin suuntiin. Oli muuten tosi vaikeaa kiertää niitä merkkejä, tehdä neliöön suorat sivut, hyvät kulmat ja vielä seurauttaa koiraa!