Ainakin Hyrylässä kuoppaisella urheilukeskuksen lähellä olevalla parkkiksella. Vähän väsytti, oli kiire ja meinasi vituttaakin. Pirren kanssa ensin, en tehnyt mitään erityistä eikä mikään asia varsinaisesti edennyt. Ajatukset on nyt niin tiukasti lauantain kisassa ja tokoleirissä että en keksinyt kovin järkevää treenattavaa. Koska Nessun kanssa oli tarkoitus tehdä niitä seuraamisen pysähdyksiä niin Tiina huuteli meille kuviota. Kävelin ihan vinoon... En tiedä väistelinkö kuoppia ja lätäköitä vai tekeekö tuo #¤%&/#n kantapäävaiva liikkumisesta noinkin kamalaa vai onko tuo normi meikäläiselle. Pirre pysähteli pirremäisesti, ei niin nopeasti kuin välillä onnistuu mutta pahimmat pomppimiset metrin päästä viereen on karsiutunut. Hansu huuteli meille liikkeestä maahanmenoa ja se meni aika hanurilleen. Hansu teki hyvän havainnon siitä, että kun käännyn tarkistamaan/palkkaamaan Pirren niin se ei vältsisti ole hyvä juttu vaan josko kokeilisin että selin ollessani heitän palkan Pirrelle. Noh, ei taidettu saada palkattavaa suoritusta aikaiseksi. Taisin ottaa hyppyäkin pari kertaa mutten nyt muista millä tavalla ja miten meni.

Tärppä leikki mun kanssa hienosti. Olin oikein tyytyväinen! Esittelin irti-käskynkin, ensin leikitään, sitten nami kuonon viereen ja irti-käsky. Kyllä se lelu tippuu kun tarttee alkaa syödä :). Tein pari maahanmenoakin, toimi ihan ok olosuhteet ja harjoitusten laadun huomioon ottaen.

Nessun kanssa olikin sitten ihanan kamalaa. Tiina ja Hansu katselivat mitä pysähdyksissä tapahtuu. Nyt oli jo oikeasti aikasta hämärää, satoi, olin märkä ja ei sillai hirveesti napannut. Tytsit ehdottivat remmiapua, käsiohjausta ja ties mitä muuta jota en oikein osannut toteuttaa. Ja loppujen lopuksi löytyi se villakoiran ydin: perusasento on perseestä! Voi vitsit, tästä havainnosta on mulle ihan tajuttomasti apua ja tuota on helppo treenata! Olen opettanut Nessun ensin tulemaan jotenkin, sitten kumarrun katsomaan miten se meni jonka johdosta Nessu "korjaa" ja on ihan miten sattuu. Ja sitten minä vielä palkkaan tästä hutusta. Prosessi tähän analyysiin ei ollut mitenkään kiva, käppäillä nyt siellä sateessa "käskyttäjien armoilla" :P ja saada suoraa palautetta. Meinasi melkein jo käydä luonnon päälle ;) (ei oikeasti vaikka tässä palautteen vastaanottamisessa kieltämättä on kasvamisen paikka) mutta se oli NIIIIIIIIN älyttömän hyödyllistä! Kiitos Tiina ja Hansu! Lisäbonuksena tytsit tajusivat mistä (satunnainen?) hyppyongelma tai siis sen jälkeinen seisomisongelma johtuu. Annan seisomiskäskyn liian myöhään. Ihanan yksinkertaista! Pari kertaa annoin käskyn aiemmin ja voi vitsi, Neppu napotti esteen takana keskellä! Nyt kun vielä muistaisi toimia tämän mukaan...

Eli meikäläinen poistui hyisestä ja märästä Tuusulasta kyllä voittajana!