Peppi on tämän viikon hoidossa kun Laura on ulkomailla. Tämä vähän sotkee treenauskuvioita mutta sainpas narutettua Pirren eteiseen syömään makkaraa ;).

Peilin edessä liikkeestä maahanmenoja, ideana se että minä EN käänny katsomaan ja palkkaamaan koiraa. Eli kohti peiliä jossain hengailumeiningissä (eli en vaatinut kunnon seuraamista enkä käyttänyt seuraa -käskyä), käsky, naks ja nami kädestä taaksepäin heitettynä. Minä en pysähtynyt. Meni oikein hienosti! Kokeilin yhden seisomisenkin noin 10-15 maahanmenotoiston jälkeen ja kyllähän tuo jäi seisomaan. Sen jälkeen meni yksi tai kaksi maahanmenoa plörinäksi mutta sitten saatiin perään vielä kymmenkunta onnistunutta toistoa.

Ajatus oli ottaa tätä toistekin ja mahdollisesti viedä tämä harjoitus uloskin mutta tällä viikolla ei vaan jaksa ja pysty. Lisäksi oli tarkoitus ottaa yhden sortin paikallaoloa seisten ja ehkä vielä pari hyppyäkin mutta ei nyt vaan onnaa. Koe on lauantaina, mutta eiköhän se Pirre osaa jo sen minkä osaa viime päivien hinkkaamisesta huolimatta. Katotaan miten meidän käy!