Eihän me mihinkään kisaan voitu mennä kun mä olen doupannut Pirreä! Tyhmä minä! Vähän aikaa ajattelin että josko mentäis silti ja olisin rikollinen mutta järki (ja laiskuus) voitti. Pirren douppaus tarkoittaa tässä yhteydessä nyt siis Rimadyliä. Se on ollut vähän vaisun oloinen ja ajattelin josko sitä on alkanut lonkat vaivata ihan kunnolla. Testasin Rimadylillä ja tulin siihen tulokseen että kyllä sillä täytyy kipuja olla, sen verran käytös tuntui muuttuvan pirteämpään suuntaan. Kun lopetin Rimadylin niin useammin on pitänyt auttaa Pirre sänkyyn :(.

Treenaamisista: kuten otsikko sanoo niin mitään ei ole tehty. Tänään otin Tärpän kanssa perusasentoja terdellä. Tarkoitus ottaa 30 toistoa naksulla, käsiavulla ja käskysanalla. Meni aika jees! Ihan 30 toistoa ei tullut kun 24. paikkeilla tuli niin hieno asento että annoin loput namit kerralla. Ajattelin työstää seuraavaksi (varmaankin parin sadan toiston verran?) sitä että asento on just eikä melkein: suora, riittävän lähellä eikä pomppua. Tuota pomppua ei ole kyllä juuri tullutkaan kun olen yrittänyt sitä vähän varoa... Kannattaako tuon jälkeen sitten ensin häivyttää käsiapua vai alkaa tehdä etäisyyttä/eri suunnista sivulle tuloa?

Paikallaolon alkeita tulee Tärpälle kuin itsestään kun nykyään ruoan saamiseksi ei riitä se että menee maahan vaan siellä pitää myös pysyä muutama sekunti ja minä saatan jopa liikkua vähän.

Nessun ja Pirren kanssa olisi kans hirveä into treenata mutta nyt on ollut niin monta rautaa tulessa että ei pysy oma pää riittävästi kasassa. Tiedän kyllä mitä niiden kanssa on tarkoitus tehdä mutta jotenkin en pysty tekemään mitään uudentyyppisiä harjoituksia just nyt. Tärpän perusasentoa on voinut alkaa tehdä kun siinä tämä alkutekniikka on tutumpaa.