Juuh, ei tullut sitä TK1:stä vieläkään. Nolona laskin, että tuo oli meidän 10. kisa. Suorastaan kiusallista...mä taidan tehdä uutta ja kyseenalaista ennätystä kun ei nuo alon liikkeet nyt niin vaikeita ole ja jokainen noista liikkeistä on joskus tullut tehtyä ihan niinkin että niistä on tullut pisteitä. Mut josko tämä nolotus olisi niin isoa että menisin vihdoin itseeni ja ottaisin lusikan käteen ja aloittaisin liikkeestä maahanmenon opettelun alusta?

Pisteet ja kootut selitykset:

Tuomarina oli Harri Laisi. Ilmoittautuessa luulin meneväni Reijo Hagströmille mutta tuosta tulikin kahden tuomarin koe.

Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo 9 (ei noussut ylös, tässä kokeessa tuomari ei onneksi jäänyt tinkaamaan että liike ei lopu ennen kuin saat koiran ylös...)
Remmiseuraaminen 9,5 (ei mitään muistikuvaa, yritin keskittyä kulmiin) 
Vapaana seuraaminen 8 (ks. yllä, olisi kyllä hyödyllistä tietää miksi tämä oli 1,5 p huonompaa kuin remmiseuraaminen, pitää kysyä Tiinalta ja Markolta jos niillä olis jotain havaintoja)
Liikkeestä maahanmeno 0 (pysähtyi kuin seinään, en varmistellut kun kehän ulkopuolella meni ok mut ehkä se kasi olis kuitenkin ollut järkevämpi numero kuin nolla...)
Luoksetulo 7,5 (tuli hienosti mutta jäi viereen seisomaan, tämmöistä ei olekaan sattunut, olisiko elekieli ollut jotenkin erilaista kuin treenatessa?)
Liikkeestä seisominen 9 (istumisongelma)
Hyppy 10 (no ei se kympin esitys ollut mutta hyppäsi ekalla, steppasi vain vähän etutassuilla ja istui ekalla)
Kok.vaikutus 8
Yht. 156,5 p, II-tulos

Olishan tuon puuttuvan 3,5 p pistettä voinut ottaa vaikka mistä. Vapaana seuraamisesta vaiks 1 piste enemmän tai meidän "normiluoksetulo". Mut ehkä sit kuitenkin kantsis työstää tuota liikkeestä maahanmenoa... Ennen kaikkea olen nolostunut ja kiukustunut itseeni. Kokeessa meillä oli muuten hyvä fiilis ja Pirre teki hyvin töitä, meillä oli kehässä kivaa!