Siis Tärpällä. Siis mulla. Kumpi lienee suurempi uutinen?

Sari-täti huoli meidät "Kariluotoskan talliin" ja mentiin Tärpän kanssa mukaan kun Sari agitti Nessun kanssa. Tärppä sai harjoitella siivekkeetöntä n. 5 cm korkeaa hyppyä eli idis oli irrota mun makkarakädestä Sarin makkarakäteen esteen toiselle puolelle. Hyvin irtosi, jopa niin hyvin ettei meinannut aina tulla takaisin :). Sitten Tärppä sai kokeilla Ikean lasten putkea ja ei tuo moittinut.

Kotiläksyiksi tuli harjoitella Tärpän kanssa käteentuloa 'tästäs' ja eteenmenoa lelulle. Itsekseni saan sitten ilahduttaa naapureita valssiharjoituksilla.

Nessu treenasi hienosti! Pari ihan lyhyttä pätkää niin että Tärppä leikki agia ensin ja Nessu oli sen aikaa autossa. Jepulis, Nessu otti ihan kivasti kierroksia tällä menetelmällä. Treenit meni hyvin ja itse olin suorastaan vaikuttunut siitä kuinka sukkelasti Nessu teki keppejä! Ei se niitä itsekseen tee, ilman käsiapua pysähtelee paljon odottaen palkkaa/kysyen että näinkö. Mutta viimeinen setti käsiavun kanssa oli jo semmoinen että Nessu oli kolmen kepin ympärillä yhtä aikaa!