Keskiviikkona kotitreeniä. Ja naapurien hauskuutusta. Eli valssailin ihan keskenäni kahden oranssin tötsän ympärillä! K i p e e t ä. Toivottavasti Sari ei vitsaillut kun antoi tuommoiset läksyt...noh, saapahan nyt nauraa jos tuo olikin läppä :P!

Jatkettiin Tärpän kanssa läksyntekoa, nyt yritin saada sitä menemän eteen vetolelulla ilman että olin näyttänyt sille mitään herkkuja. Ensin leikin vetolelulla ja Äpylistix oli melkein  hurja :). Eteenmeneminen meni osapuilleen samalla tavalla kun Sari demosi maanantaina. Lähti juoksemaan lelun perään, mutta kun pääsi sen luokse niin se ei kiinnostanutkaan kun kukaan ei roikkunut siinä. Oppiiko tuo tykkäämään lelusta? Vai pitäisikö erikseen opettaa tuomaan se lelu takaisin? Vai onko tässä sallittua käyttää namia? Pari kertaa nimittäin kehuin äänellä kun Tärppä oli lelulla, Ibanez tuli samantien mun luokse hakemaan namia ja meni vähän lujempaa seuraavalla kerralla lelulle. Tehtiin myös tästäsiä joitain kertoja, no problem siinä. Kauheen selvästi tuo ei kättä tökkää mutta ajatus on hyvällä mallilla.

Otin sitten portin takana kuumuneen Nessun harjoittelemaan. Se kävi niin kuumana ettei tosikaan. Kunpa tuosta lämmöstä saisi edes pysymään yllä koe-/kisapaikalla! Mutta ehkä se oppii? Jos vain muistan leikittää sitä tarpeeksi kotosalla ja käyttää Tärpän kanssa treenaamista ärsyttimenä? Noh, tein Nessun kanssa leikkimielisen luoksetulon pysäytyksen. Nessu pysähtyi tosi hyvin lelun heittoon vaikka ei sitten lähtenyt hakemaan lelua. Yhden kerran tein tuon pysäytyksen ja kaksi seuraavaa luoksetuloa oli aikamoista himmailua. Saisi olla vähän tyhmempi tuo koira! Sitten tehtiin vähän seuraamista, se oli ihan kauheeta kun Nessu kävi sen verran kuumana. Ei haittaa, Nessulla saakin olla vähän enemmän intoa. Johonkin väliin tein liikkeestä maahanmenon ja Nessu oli ihan super! Sitten tein hyppyä. Laitoin oikein kolme lautaakin ja halusin nähdä että vieläkö se kotona hyppää esteen yli. Hyppäsi. Karkasi hyppyyn, pyysin takaisin sivulle ja silti hyppäsi ekalla käskyllä. Erittäin hyvä meininki päällä! Esteen takana seisomiset men vähän niin ja näin, pyrki ohi esteen mun lähelle mutta pari Pian "nami nokkaan" auttoi. Ja edelleen Nessun hyppäsi, tehtiin varmaan 6 toistoa. Sitten taas vähän vetoleikkiä ja Nessu jäähylle.

Pirre kehiin. Kokeilin sillekin lelua. Perkele, se oli noista ainoa kun ei meinannut päästää irti! Ihan kierroksilla! Sinänsä kivaa, että Pirrekin tykkäsi lelusta mutta sen kanssa en vältsisti halua lisää virtaa, ainakaan treenisession alkuun. Pirren kanssa myös vähän seuraamista, kammottavaa... Liikkeestä maahanmenot hienoja, tehtiin pari. Sitten luoksetulo, leikiksi kokeilin senkin kanssa pysäyttämistä heittämällä lelua. Vähän tuo oli ihmeissään mutta pysähtyi kyllä ja säntäsi sitten lelun perään. Söpö ;). Lopuksi muutama tavallinen luoksetulo, ei mitään himmailua niin kuin Nessulla mutta peruasennot oli vähän kaukana joten hinkkasin niitä pari kertaa.

Sitten otin Tärpän ja Nessun vielä uudestaan töihin. Tärppä sai tehdä muutaman eteenmenon (meni samalla lailla kun aiemminkin) ja tästäsin. Sitten joitain perusasentoja ja leikkimistä. Nessu sai tehdä vielä yhden hypyn suht kokonaisena liikkeenä, muuten oikein hyvä mutta kun pyydän perusasentoon niin istuu ihan minne sattuu vaikka seisominen olikin kohtuullisen hyvä. Otin vielä tavallisia luoksetuloja kolme-neljä että ei jäisi himmailut päälle, viimeinen oli ihan nätti.