Ei siis niin mitään treeniä. Kaikki aika on mennyt ihmetellessä ja stressatessa corgiseuran tulevaisuuspäiviä ja vähän tuomarikoulutustakin. Semmoista turhanaikaista hosumista ja kiireen tuntua ilman että saa loppujen lopuksi niin kovin paljoa aikaiseksi. Stressisäätämistä.

Mut jostain hörökorvalaumaan siunaantui täitä. Ällöttävää... Ja pitipä vielä sattua niin, että Ginny oli meillä hoidossa kun tämän täidiagnoosin tein. Onneksi Ida ei ole raportoinut että Ginnystä tai Rondasta olisi noita vapaamatkustajia löytynyt. Ja onneksi Ida on täirumban läpikäyneenä rauhallinen ja järkevä suhtautumisessaan, oli se niin kiusallisen harmillista sattua juuri silloin kun huushollissa on hoitokoira.

Sitä mistä nuo täit olisi meille tulleet en ole onnistunut selvittämään. Isommin ei olla kylillä kuljettu, KKH:n ja TUUKKin treeneissä ja sitten noissa yksissä kimppatreeneissä. Kariluodon lauma on treffattu kans ja se on itse asiassa ainoa lauma jonka kanssa koirat on oikeasti seurustelleet, eihän nuo noissa treeneissä tee lähempää tuttavuutta muiden koirien kanssa. Olen ilmoitellut täistä osapuilleen joka paikassa ja kaikkialla tuntuu olevan täiasiat kunnossa eli niitä ei ole.

Jos selviän noista tulevaisuuspäivistä hengissä niin pidän pari lunkia päivää ja SITTEN alkaa armoton treenaus ;). Pitäishän mun aloittaa homma "tosimielellä" Tärpänkin kanssa jos mielin sen tokokisoihin ensi kesänä :LOL:!