Testasin maanantaina kotosalla kuinka jumissa se Nessun hyppy oikeasti on. Kyllä se kotona osaa... Ei niin minkään sortin ongelmaa, vaikka otin ensin perusasentoon. Kyllä tuo koitti vähän karata hypylle mutta ei haitannut vaikka sen käski siitä perusasentoon ja vasta sitten pyysi hyppäämään. Ja toistojakin saatiin. Eli olisiko kyse nyt sitten siitä että tämä liike pitäisi yleistää paremmin vieraisiin paikkoihin ja vieraisiin esteisiin? Vai mistä on kyse?

Pirre oli niin intopinkeenä kuin vaan voi. HauHauHauHauHau! Etkö kuullut, HAUHAUHAUHAU! Joo, otin sitten vaan vähän seuraamista, pari liikkeestä maahanmenoa (yritin olla kääntymättä) ja jonkinmoisen minipaikallaolon sekä pari luoksetuloa. Lisäksi vahvistelin sitä sivulletuloa kutsumalta läheltä peruasentoon. Kaik meni ok, mitä nyt hillui liikaa.

Tärppä sen sijaan... Se ei oikein ymmärtänyt tokoleikkiä omalla pihalla niin että Pirre ja Nessu ovat lähellä vaikkakin portin takana. Tehtiin muutama perusasento mutta olisin halunnut tehdä maahanmenoa/paikallaolon alkeita. Noita maahanmenoja ei sit tehty kun maa oli aika litsislätsis ja pikkuNeiti ei oikein tykännyt mennä alas... Kertaalleen "vaadin" maahanmenon mutta se oli niin hidas ja ehkä peppukin oli vähän ilmassa etten isommin kehunut.

Tiistaina oli pitkästä aikaa kimppatreenit Tiinan, Markon ja Heidin kanssa. Vähän puolivillaista toimintaa omalta puoleltani, olin aika naatti kun oli töistä tullessa pitänyt kiertää Pasilan kautta. Pirre ekaksi, mitäköhän mä tein sen kanssa? Niin joo, seurauttelin vähän. Kävi taas aika kierroksilla... Sitten Tiina huuteli meille liikkeestä maahanmenoja. Eli jonkinmoinen alkurutiini, käskytys liikkeelle ja käskytys maahanmenolle ja jos meni maahan niin heitin namin taaksepäin. Itse en siis saanut vilkuilla yhtään. Tehtiin vissiin viisi toistoa, neloskerralla meni hitaasti maahan, lopetettiin kun seuraavalla kerralla meni nopsemmin alas.

Nessulla paikallaolo, ei mennyt ekalla maahan, muuten oikein hyvä. Nessu tuijotteli liikkeenohjaaja Tiinaa oikein urakalla... Mietin tuota että miksi Nessu ei mennyt ekalla maahan vaikka erikseen tarkistin että on kontaktissa ennen kuin ilmoitan että ollaan valmiita. Voisiko Nessu reagoida LO:n puheisiin että alkaa katsoa sitä siinä vaiheessa kun pitäisi olla korvat auki käskylle? Tiina pohdiskeli josko kannattaisi opettaa koirat siihen että "Valmis" = palkka, koirat saisi kontaktiin ja vireeseen. Mielenkiintoinen ajatus, pitää pohtia! (Heh, montakohan kertaa tässäkin blogissa lukee että pitää pohtia ja montakohan kertaa sitä on oikeasti pohdittu...).

Tärppä leikki hienosti ja teki hienoja perusasentoja. Maahanmenot yhtä onnettomia kuin kotona eilen... Tarttee tehdä jotain! Muuten Ibanez oli oikein kiva, mitä nyt haukkui leikkikentältä poistuvia ihmisiä.