Perjantain kunniaksi harjoittelin Tärpän kanssa näytelmiä varten. Mätsäriä olin suunnitellut marraskuun tokana viikonloppuna treeniksi ja tosi paikka olis sitten messarissa.

Pöydällä systeemit meni hienosti. Ei aristellut, antoi asetella ja koplata vaikka ei niissä asetelluissa asennoissa niin kauhean hyvin vielä pysytkään. Lannetta kokeillessa niiaa. Hampaita sai katsoa ihan rauhassa. Mutta se näyttelyravi sitten... Näyttelyvarustukseen kuuluva puolikuristava panta ei sitten passannut niin millään. Jos remmi oli löysä niin kulki vielä mutta heti kun yhtään kiristyi niin stoppasi kuin seinään ja alkoi peruuttaa... Jos se olis hevonen niin sanoisin että tuosta saisi pienellä vaivalla kehitettyä vetopaniikin. Noh, onneksi se on Tärppä eikä hevonen joten jos vain osaan treenata oikein ja jaksan tehdä sitä tarpeeksi niin eiköhän se ala sujua. Ja toivottavasti Jossu muuten esittää Tärpän messarissa, sen kanssa kun joutuu ihan oikeasti juoksemaan!

Pirre ja Nessu teki muka jotain pientä tokoa että saivat Tärpältä kadehtimansa namit. Niin ja Nessun laitoin kans pöydälle, se yritti hypätä sinne itse :P.

Sunnuntaina kyläluutailtiin anoppilassa ja kälylässä. Sarilla Tärpälle esiteltiin lisää agiesteitä, maassa olevaan alustaan kiinnitetty mopon rengas sekä puomin alastulokontakti. Hienosti meni, taitava ipana! Hyppyjä 5 cm rimojen yli siivekkeellisillä hypyillä otettiin myös. Kaksi peräkkäistä meni hyvin mutta 180 asetetta en osannut viedä. Kotiläksyiksi tuli semmoista että namit alustalle ja kun ne on popsittu niin kontakti minuun, tule-, tästäs- tms. käsky ja uusi nami. Hakusessa siis luvanpyytäminen kontaktilta poistumiseen. Tästäs ja eteen -harjoitukset jatkuvat myös.

Nessu agitti aika kivasti sekin. Mukava fiilis päällä, edes ohi kävellyt koira ei aiheuttanut tekemiseen keskeytystä. Sari keskittyi radanpätkään ja keppeihin. Kädellä vieden kepit menee jo aika nopeasti mutta Sari haluaisi varmaan saada oikaistua selkäänsä tai päästä toisellekin puolelle ;).