Vanhoja muistilappuja kaivelen, näyttäisi siltä että pienenpieni kotitreeni on otettu 15.11.2007.

Nessun kanssa naksulla perusasentoja. Näissä on tarkoitus hakea sitä parempaa paikkaa/suoruutta sekä kontaktia ja vieläpä koko paketille kestoa. Peruasentoja tuli 20 kipaletta, mutta kestoa ei ollut vielä yhtä hengenvetoa enempää. Tämän lisäksi Nessu teki 20 krt noutokapulan nostoja maasta ja minimaalista pitoa, 2 sekunnin luokkaa.

Pirre teki kans 20 toistoa, liikkeestä maahanmenoa. Ekat kymmenen niin että naksu maahanmenosta (tehtiin eteisessä peiliä kohti) ja toiset kymmenen sitten palkattiin heti maahanmenon jälkeen. Tosi massiivinen treeni siis ;).

Tärppä tekikin töitä sitten ihan kasapäin. Ensin 20 toistoa istumista. Nii-i, tuo ipana on 9 kk eikä sille ole opetettu istumista... Tämän jälkeen 10 toistoa namilautasta eli Sarin kotiläksyä. Nami lautaselle ja kun se on popsittu niin katsekontakti minuun ja minä sitten pyydän koiran tästäs käteen ja sitten saa naksun ja namin. Meni ihan ok, paremmin kuin istuminen :P. Koska messariaika lähestyy niin muistellaan tuota seisomista, 20 toistoa seisomista. Taso ei kyllä tässäkään päätä huimaa, kriteeri on että Tärppä on neljällä jalalla asennosta viis...

1056540.jpg