Oltiin eilen Sarin luona agittamassa, pitkästä aikaa!

Nessu teki Sarin kanssa ratatreeniä, höystettynä harvemmin näkyvillä esteillä kuten okseri ja pöytä. Okseri meni ekalla kerralla pipariksi mutta toistolla sujui ok. Pöytä onkin varmaan Nessun bravuuri :P.

Tärppä sai harjoitella kahta peräkkäistä estettä, irtoamista. Eli 5 cm:n korkeudessa olevat rimat, kaksi hypyä suoralla. Ensin tehtiin vain yhtä estettä mutta kaksikin sujui vanhasta muistista hyvin. Tärpällä on kyllä kauniit, vahvat hypyt! Näiden lisäksi Tärpällekin näytettiin pöytää sekä uutena pituutta. Sari laittoi maahan pienen pituuspalikan ja sen eteen maahan hyppyriman. Ei ongelmia tässä. Lisäksi Tärppä muisteli rengasta (sitä lautaan naulattua mallia) ja keppejä.

Pirre on kyllä niin hieno! On todella sääli, että sitä ei voi oikeasti treenata agiin. Se on koira, joka nauttii kropan käytöstä, tekee ruuasta mitä vaan ja on sen verran tokotellut että sen kanssa on helppo aloittaa. Pirre teki tosi kaunista kolmen peräkkäisen hypyn (rimat siivekkeen jalan päällä) sarjaa sekä teki ilman mutinoita sitä lankkurengasta ja Tärpän pituusharjoitteluestettä. Lisäksi Pirre teki puomia - vauhdilla. Kertaalleen se tippuikin sieltä mutta onneksi Sarin puomi on matala ja Pirre ahne...ei kun vauhdilla takaisin!

1056551.jpg