Dodiin, TUUKKin treenit jatkuu taas ja nyt päästiin Tärpän kanssa oikein paikallekin!

Harjoitteet oli oikein meille sopivia. Luoksepäästävyyttä, perusasentoa, rauhoittumista, katsekontaktia, seuraamisen alkeita. Kouluttaja ei isommin ehtinyt kaikkia opastaa, kävi kylläkin kaikkien luona katsomassa miten annettu tehtävä sujuu ja antoi neuvoja. Mutta 10 pentua ja tunti aikaa, siinä on parhaimmillaankin vain 6 minuuttia koirakkoa kohti.

Kentälle mennessä Tärppä oli vähän jännittynyt. Häntä laski ja se tarkkaili ympäristöä, kentällä oli kaksi koulutusryhmää. Koko ajan ipanalle meni kuitenkin puhe perille ja tarkkaileminenkin loppui lyhyeen kun alettiin tehdä jotain mistä sai palkkaa :). Treenit meni kertakaikkisesti paremmin kuin odotin, luulin huomion saamisen olevan vaikeampaa kuin se oli koska on mennyt aika tavalla aikaa kun ollaan viimeksi oltu ohjatuissa treeneissä. Päästiin jopa eteenpäin tuossa perusasentoharjoittelussa eli sain Tärpän pysymäänkin siinä hetken verran :).

1232829.jpg

Aikaisemmin päivällä Nessu oli agittamissa RimA:n hallilla belgien epiksissä. Tuossa hallissahan Nessu on agiliitänyt oikein hyvällä fiiliksellä, tuli oikein ratavirheetön rata ja pari kolme sekuntia yliaikaa. Noh, tänään ei fiilistelty... Nessu oli ennen rataa oikein hyvällä tuulella mutta kun oli aika startata niin esteen takana istui Piesty Lapanen. Jos jotain positiivista haetaan niin Nessu teki A:n epäröimättä ja suoritti koko radan vaikka esim. kepeillä kielto tulikin ja oli ihan sillä hilkulla että Neppuheppu ottaa ja lähtee. Eli Sari sai Nessun tekemään hommia loppuun asti vaikka Nessu selvästi taas paineistui. Rataa kuvatessa muistan ajatelleeni että Tärpän kanssa tuskin tulee olemaan tätä nimenomaista ongelmaa... Se todennäköisesti tekee omavalintaista rataa muutaman ylimääräisen esteen ja on maalissa ennen kuin ohjaaja tajuaa mitä tapahtui. Sitä odotellessa.