Loppiaisen voi viettää näinkin :). Reissu sujui oikein kivasti mutta on tuo silti kovin rankkaa. Ja mä en edes ajanut. Tai joutunut isosti handleriksi. Tai startannut agia. Ja silti mä olin niiiiin puhki kun pääsin kotiin!

Päivä oli pitkä perjantaina kun klo 6 herätys ja duuniin ja sieltä Sari haki mut 13.30 ja Sotkamon majoituksessa oltiin joskus ennen kymmentä. Lauantaina taas kuudelta ylös ja näyttelypaikalla Kajaanissa oltiin joskus ysin maissa. Sieltä sitten lähdettiin takaisin möksälle iltakymmenen tienoissa... Pakkasta ulkona päälle 20 ja hallin sisälämpötila varmaan jossain alle kymmenessä plusasteessa. Syömiset ja juomiset heikoissa kantimissa ja kovasti piti jännätä koiria siellä ja täällä, kauhee meteli (hallin kaiku ei tosin ollut pahimmasta päästä) ja tästä seurauksena kaikkien päänsärkyjen äiti (kiitos Jossu lääkityksestä!). Sitten sunnuntaina joskus puoli seiskan maissa ylös, mökin tyhjennystä + siivoilua ja baanalle, kotona olin neljän jälkeen. Kumma juttu että syötyäni ja käytyäni saunassa sammuin sohvalle...

Mutta matkan saldo oli oikein kiva! Telkkä ja Tärppä olivat kumpikin erinomaisia ja tulivat luokissaan toisiksi. Tärpän arvostelu oli koiran mukainen ja ipana jaksoi kohtuullisen hyvin vaikka näytillä piti olla kasvattajaluokassa ihan isoa kehää myöten. Välillä sille tuli sellaisia haukkumisia kun se näki jotain mistä se ei ollut varma miten suhtautua mutta tuo on siitä ihana että se säilyy silti toimintakykyisenä eikä yritä luikkia karkuun/latistu ihan täysin.

Pikkasen olin epävarma miten Nessu jaksaa ja pystyy illalla agittamaan. Edellinen episkisa ei povannut hyvää, mun koirat ei ole varsinaisesti mitään ainavalmiita reissueeroja ja hallissa oli meteliä ja agirata sen keskellä ja ihmisiä joka puolella. Mutta ilmeisesti Nessu oli sitten osannut levätä hyvin häkissä koska se agirata ei ollut mitenkään huonoimmasta päästä vaikka jänishousuiluhylly tulikin. Eli kolmantena ollut A ei Nessulle passannut ja Sarilla oli erinomainen pelisilmä eikä se yrittänyt käskyttää Nessua sinne väkisin. Rata jatkui kivasti kuutisen estettä, sitten kepeillä tuli taas tökköä mutta keinulta sitten lähti melkeinpä nopeehopee tai sitten rakettispagetti loppuhypyille! Eli Neppu teki hyvinkin treenitasoisen loppusuoran ellei jopa hiukan nopeammankin joten Sari sai Nessulle oikein hyvän fiiliksen lopetuksen tuolle radalle.

Oli tosi kivaa nähdä erinomaista corgiagia useamman startin verran. Jossu kisasi kolmella koiralla ja saldoksi tuli "hyvä hylly", Tärpän emälle luokkavaihto ja Tärpän siskopuolille molemmille ekat merkinnät kisakirjoihin! JESH! Sarikin teki Telkän kanssa kerrassaan kelpo radan, vitonen tuli joko keppien aloituksesta tai keinusta, itse veikkaan jälkimmäistä. Lisäksi majoitusseura Riikka teki molemmilla ausseillaan nollat ja PALLI-kuljetuksen Anne juoksi hienon vitosen bc:llään. Joten mikäpä se oli agiradan vieressä seistessä ja jännätessä!

1056548.jpg

Kiitos Sari!