Nessu ja Sari kisasivat 9.2.2008 ihan virallisesti RimAn kisoissa Riihimäellä. Ekan radan tulos oli hylly ja aikasta ruma sellainen. Hilpeä koira oli taas ykkösaidan takana Piesty Lapanen ja meno sen mukaista. Tuomari pelotti, keppejä ei malttanut tehdä jne. Loppusuora sentään  meni kivasti. Toka rata oli kans hylky, mutta paljon parempi sellainen. A-este ei taaskaan maistunut joten Sari tuuppasi peffasta ylös ja alastulolta tuli pois koira jonka mielestä agi on kivaa ja rata soljui viimeisen riman putoamista lukuunottamatta oikein nätisti. Mitä me tästä opimme? Noh, kysymyksiä taas heräsi enemmän kuin vastauksia mutta eiköhän tuon kanssa voi jatkossakin yrittää kahden startin kisapäiviä... LAW, here we come :P!

1282181.jpg

Perjantaina tein sekulitreenit kylppärissä kun en ehtinyt muuten kunnolla olla koirien kanssa. Ei mitään järkevää, koirat sai syödä vähän nameja perusasentojen merkeissä. Kylppärin lattia on kyllä liian liukas minkään tekemiseen... Tarvitaan ovi eteisen ja olkkarin väliin! Eteisessä on muovimatto ja peili joten siellä olis helpointa treenata.

1282184.jpg

Tärpän juoksu alkoi perjantaina. Se on nyt ihan reppana... Vaihtaa makuupaikkaa mun perässä jopa kun laitan ruokaa ja kuljen hellan ja jääkaapin väliä. Heti kun pysähdyn se laittaa leuan mun jalan päälle. Niinpä Tärppä ei sitten päässyt tänään a) kimppalenkille Millan ja Hugon kanssa, b) TUUKKin tokotreeneihin. Pirre sai lähteä kyläilemään ja arvatkaas vaan oliko rentouttava lenkki kahden reilusti aikuisen ja mukavuudenhaluisen koiran kanssa! Kiitos Hugenotti ja Milla!

1282198.jpg

Nessu pääsi sitten edustamaan loskatreeneihin TUUKKin kentälle. Kenttä oli oikeasti ihan karmeassa kunnossa, loskaa senttitolkulla. On se kumma juttu kun ei maahanmeno maistunut koiralle... Helinä oli palannut kouluttamaan synnytystauon jälkeen ja ohjelmassa oli aika paljon seuraamista ja sitten jättöliikkeitä. Tehtiin vähän vasemmalla kädellä osaksi johtuen kentän olosuhteista ja osaksi siitä ettei oma fiilis ole vieläkään oikein treenimoodissa. Nessu oli aika lailla taukoterässä sekin, seuraamisissakin käytin tosi paljon nameja ja silti se oli vähän plaah-fiiliksissä, en saanut sitä kunnolla nousemaan. Toivottavasti ensi kerralla kenttä on jo kunnolla sulanut/tukevasti luminen!