Nyt on kuulkaa treenattu :P! Tiinan tiimin kanssa kahdesti, kahdesti kotona keskenämme ja kerran Tärpän kanssa TUUKKin treeneissä. Koska ollaan oltu näin ahkeria niin en millään muista mitä on milläkin treenikerralla tehty joten tämä blogipäivityskin on jokseenkin sekava. Tämän kirjoituksen kuvituksena voi olla muutkin kuin tuo oma carditrio sillä meillä oli eilen urosvieraita, Hugo ja Nemo :).

1504668.jpg

Pirre ei mene ekalla maahan ja tuppaa ennakoimaan ylösnousun, siis lähinnä paikallaolossa. Täytyy satsata noihin "liikeviiveisiin". Samoin Viivin ja Jalon treenistä Seutulan koulun kentällä tuli hyvä idea ja muistutus, että koiran voi vaikka palkata heti valmis -sanan jälkeen! Pirren luoksetulovauhti on hidastunut. Ilme on aikalailla kohdillaan mutta vauhti ei ole entisensä. Veikkaan syyksi kipuja :(. Pirre ei saa laukkaan aikaiseksi kunnon liitovaihetta, voimaa puuttuu. Niin ja se luoksetulon loppuperusasento on hyvä vain pikkiriikkisillä matkoilla, muutoin jää vinoon ja kauaksi. Iloisena asiana voidaan kuitenkin todeta, että se liikkeestä maahanmeno ja seisominen ovat tällä "käsky vasemmalla tai oikealla jalalla astuttaessa" -menetelmällä toiminut ainakin toistaiseksi. Niin ja rauhallisesti kävellen Pirrellä on seuraamisessa ollut tosi hyvää kontaktia :)!

1504627.jpg

Nemo

Tärppä on kovasti valeraskaana. Se ei hoitele leluja tms. mutta sillä on hillittömät daisarit ja se pesii ahkerasti. Ehkä sen vuoksi keskittymiskyky ei ole kaksista ja ainakin Seutulan koulun parkkipaikalla en saanut siitä juuri mitään irti. Eikä noi äskeiset TUUKKin treenitkään kaksisesti menneet. Ehkä pitäisi keskittyä vähäksi aikaa ahkeraan lenkkeilyyn?

1504649.jpg

Nessu ei ole loistanut pois-kotoa -treeneissä. Lahelan Tertulla lähti paikallaolosta kun pelkäsi roskiksen kannen ääntä (mun mielestä ei ollut kovin paha ääni mutta näköjään pienikin riittää, *huoh*) eikä sitten enää palautunut entiselleen. Seutulan koulun treeneissä oli pahoja ongelmia luoksetulon kanssa. Hiiiidaastaaa ja epävarmaa. Lisäksi se on jossain vaiheessa ennakoinut maasta istumaan nousuja mutta tämä on ollut treenattavien listalla aiemminkin. Äsken kotitreenissä Neppupeppu oli enempi entisensä, oli rauhallista ja taisi tuo olla vähän sitä mieltä että kyllä hänenkin kanssaan pitää jotain tehdä kun Pirre oli päivällä päässyt exclusivelenkille Nessun tyttärien kanssa ja Tärppä TUUKKin treeneihin ja Neppupeppu itse ei iiiiikinä pääse minnekään. Lelu sai kyytiä, luoksetulo oli reipasta laukkaa hyvällä ilmeellä, seuraaminen oli kivaa, maassakin pysyi reilut 2 min. (tosin ennakoi peruasennon...) ja liikkeestä maahanmenot ja seisomiset sujui. Jiihaa! Hyvä Neppu!

1504661.jpg

Hugo