Nyt just ei ole mitään kuvia, täytyy lisätä vaikka jälkikäteen jos onnistun semmoisia ottamaan. [Edit; Nemokuvia!]

Oltiin keskiviikkona Tiinan ja Madden kanssa Sarin luona. Ohjelmassa oli 180 astetta eli kolme aitaa rinnakkain. Tärppä sai aloittaa ja koska se viimeksi meinasi punkea hyppyjen välistä milloin minnekin niin Sari laittoi hypyt niin lähelle toisiaan ettei onnistunutkaan enää. Harjoituksen edetessä Sari pidensi välejä. Eli eka hyppy edestä yli, sit toka takaa ja vimonen taas edestä. Sama toiseen suuntaan. Sujui mun mielestä ihan hyvin. Tärppä oli kivasti messissä ja innokkaan oloinen, palkkana oli lihapullia ja semmoinen pehmeä ja litteä mokkapatukka.

1686238.jpg

Neppusellakin meni nuo kuviot ok, miksei olisi mennytkin kun Sari on sille opettanut. Hidas se on... Sari pisti mut tekemään tuon saman estekuvion valssien kera, siitä tuli kyllä aika rumaa! Neppu toki teki mitä pyysin, mutta mulla ei ole hajuakaan missä tahdissa mun pitäisi ylipäätään liikkua ja minkälaisia niistä valsseista sattuu milloinkin tulemaan. Siinä väärinmitoitettujen askelten seassa satuin vahingossa tekemään jonkun yliolkaisenkin asian. 

Tiina ja Madde on kyllä ihan "pro-koirakko"! Niiltä sujuu kaikki ja aikasta mukavassa tahdissa. Tosi kivaa katsottavaa, nopeaa kehitystä ja Madde tyyyykkkäää! Tosin juoksun takia Madde oli vähän nyypälemoodissa mutta vielä ei oltu tokoilmeessä ;). Niin ja kai se Tiinakin inhoaa vain vähän :P.

Jossain vaiheessa Sari lisäsi harjoitukseen neljännenkin hypyn ja teki niistä semmoisen ehkä puoliympyrää muistuttavan hässäkän. Sitä sitten mentiin ees ja taas, en enää edes muista millä kaikilla tavoin... Mutta ainakin niin, että eka edestä, toka takaa, kolmas edestä ja neljäs takaa. Ja sama toiseenkin suuntaan. Tässä meillä alkoi Tärpän kanssa tökkiä, en saanut sitä oikein irtaantumaan yli omin päin. Tehtiinkin pari kertaa niin, että heitin namia sen ekan hypyn yli. Nessu-diesel tulla puksutti tehtävän kivasti. Uutta haastetta tuli kun piti ohjata koira kaikki hypyt edestä eli tuli niitä välistävetoja. Neppupeppu osaa kuin vettä vaan ja Tärpänkin taisin saada tuosta suoriutumaan. Madde ja Tiina osasi kans, kuinkas muuten :). Lopuksi tehtiin irtoamisharjoitusta eli kolmen aidan suora. Ensin viimeinen hyppy, Sari oli suoran päässä palkan kanssa. Sitten vika ja tokavika aita ja lopuksi kaikki kolme. En kyllä voi Tärpän suoritusta moittia, muutama pikku kämmi tuli mutta vauhti ja meininki oli kohdillaan. Ja tällä kertaa sain sen jopa pois Sarin luota ;). Nessultakin sujui, mutta se osasi kysyä vähän enemmän ohjauksen perään eikä käynyt ihan niin kuumana niihin lihapulliin kuin Tärppä. Tuli jälkikäteen mieleen että Sari on tainnut opettaa sille sen eteen -käskynkin.

Iso kiitos treenistä jälleen coachille ja treeniseuralle!

1686247.jpg

Jotain aikakirjoihin merkittävää tapahtui eilen kotona. Väsäsin hypyntekeleen parista pölkystä ja oksasta! Tärppä sai tehdä tuota niin että hypyn takana oli namialusta. Ja hyvin tekikin! Sain lähetettyä sen hyppyyn ihan keskenään jopa 3-4 metrin päästä ja namilautanenkin oli 3-4 metrin päässä hypyn takana. Niin joo, tässä mulla oli naksukin apuna. Mitään vinoja lähettämisiä en ottanut vielä harjoitukseen mukaan. Lisäksi pari paikallaistumisharjoitusta.

Nessukin teki tuota omaa hyppyviritystä, ei mennyt ihan putkeen. Ensinnäkin se tuntee paremmin sanan hyppy kuin aita ja toisekseen mä aloin epäillä että mahtaako se ylipäätään haluta hypätä. Pitää tarkkailla ja varata aika vaikkapa koko köörille hierojalle/osteopaatille/fyssarille. Vähän seuraamista ja Nessu teki paikallaolon, 20 askelta ja laskin sataan, meni hyvin.

Pirre sai seurata, tehdä luoksetulon ja jatkettiin niitä kaukojen alkeita terassin reunalla. Se kävi niin kuumana noihin lihapullanpaloihin että meinasi mennä koko kaukoharjoitus ihan plörinäksi. Pirre sai häntäänsä heiluttamalla kroppansa liikkumaan makuusta sivusuunnassa... Suloinen!

1686251.jpg