Meinasin kirjoittaa että vuoden isoin näytelmäkin on nyt näytelty tarkoittaen erkkaria mutta kyllä se vuosikokous nyt kuitenkin on se tämän vuoden isoin näytelmä ainakin toistaiseksi. Eli kirjoitetaanpa sitten että vuoden toiseksi isoin näytelmä eli corgiseuran erikoisnäyttely on nyt näytelty :).

Olimme vuokranneet n. 30 km:n päästä Ruovedeltä, Kurusta, mökin erkkariseurueellemme eli Onnille, Inkalle, Maddelle, Miskalle, Sallille, Pirrelle, Nessulle ja Tärpälle ihmislaumoineen. Mökki oli vanha, huonokuntoinen ja suuri, kauniilla paikalla ihan Näsijärven rannalla tehtaan naapurissa. Suorastaan täydellinen meidän tarkoituksiimme! Vieressä oleva kivi- tms. tehdas ei haitannut oloamme pätkääkään, se ei näkynyt pahasti mökille eikä siellä ollut ilmeisesti toimintaa juuri lainkaan.

1647332.jpg

Madde (se todistetusti, toistuvasti ja dokumentoidusti ERIttäin kaunis) tykkää zimmailla.

1647334.jpg

Meidän älykääpiöt puolestaan ei mutta tipahtivat kiveltä eivätkä mitenkään voineet kahlata n. 1,5 m matkaa rantaan...

Itse näyttely sujui mukavasti, erit napsahti kaikille Miskaa lukuunottamatta. Miskankin EH oli ihan ok ja nuori herra esiintyi erittäin mallikkaasti etenkin kun ottaa huomioon että edellisen kerran Miska on harjoitellut näytelmiä vuosi sitten pidetyssä vastaavassa tapahtumassa! Bonuksena oli vielä Inkan ja Sallin saamat kiertopalkinnot. Noin yleisesti ottaen tuomarilinja oli aika erikoinen, palkittua tuli niin sintit kuin mastodontitkin, näitä jälkimmäisiä tuntuu tulevan kehiin (tai ylipäätään) enemmän kuin rodulle on hyväksi.

1647344.jpg

Miska esiintyi hienosti.

1647346.jpg

Sallin kotijoukot. Jokseenkin jännittyneet ilmeet ;).

1647352.jpg

Harvakarvakin kävi kehässä, tuomari selitti Jossulle että tämä on kyllä luokan paras koira mutta kun on niin kalju niin ei voi sijoittaa. Sääli, ettei tuo tullut arvostelulappuun :P!

1647353.jpg

Neppupeppukin kävi sipsuttamassa.

1647356.jpg

Naurava nakki :).

1647358.jpg

Salli taisi näyttää parhaat poseeraukset vasta kun oltiin takaisin möksällä.

Harmi, että Salli laumoineen joutui poistumaan jo lauantaina. Oli mukava tutustua ja tavataan toistekin! Me muut vietimme oikein lokoisan illan kalliolla paistatellen, makkaraa grillaten ja kävivätpä nuo saunassakin. Järviveden lämpötilaakin arvuuteltiin, veteen uskaltautuivat ainoastaan Teemu, Esa ja Outi.

1647361.jpg

Inkeri söpöilee.

1647381.jpg

Ja Onni komeilee.

1647382.jpg

Miska ottaa mallia, tuon kielen kanssa pitänee vielä harjoitella ;).

1647383.jpg

On se Pirrekin söpö!