Nessu sai tehdä paikallaolon, muutamia liikkeestä maahanmenoja ja seisomisia (palkka maahanmenosta ja seisomisesta, ei kokonaisena liikkeenä) ja kokeilumielessä pidemmän seuraamisen ilman palkkaa. Aavistuksenomaisesti tuli semmoinen fiilis että Nessun vire olisi noussut seuraamisen jatkuessa kun palkkaa ei tullutkaan. Mut voi olla että mä vaan kuvittelin ja ainahan sitä saa toivoa.

1718820.jpg

Nemon kanssa harjoittelin perusasentoa. Rautakanki mikä rautakanki ;). Se jopa välillä tarjoaa sitä sivulla kääntymistä ns. väärään suuntaan! En nyt tiedä käykö tämä harjoitus jumpasta vai pitäisikö sille pitää erikseen taivuttelujumppa ennen kuin jatketaan perusasennon kanssa :P.

1718821.jpg

Pirre jatkoi taas kaukoalkeita. Sivu-maa-odota ja askeleen päästä istu käsimerkin kera. Tein nyt naksuttimella, menee ok joskaan ei kestä yhtään että menen kauemmaksi. Toki testasin ihan pikkiriikkisellä etenemisellä mutta kuitenkin.

1718823.jpg

Tärppä harjoitteli taas istuallaan odottamista. Sadekuuro toi mielenkiintoista apua tähän treeniin; sateessa istuminen oli mälsää joten laitoin Tärpän istumaan tuohon terassille räystään ja aurinkovarjon alle. Viihtyi siinä niin hyvin että saatiin todella hienoja istuallaan odottamisia! Eikä nyt takerruta siihen että sateessa ei onnistuis lainkaan ;).